Friday, January 21, 2011

Bersiri

Update untuk siri-siri cerita dalam blog ini:

Urban Legend : Ada satu lagi cerita pasal seorang lelaki bernama Firul untuk musim pertama sebelum berehat sekejap dan sambung musim kedua

F.A.K.E : Saya tidak lagi akan update siri ini dalam blog ini, sebaliknya akan muncul satu blog khas, spinoff.

Cerita Sekolah : Siri terbaru yang menggantikan F.A.K.E

p/s : Without my stories, I'll dying of boredom.

10 comments:

ciK mOt ©™ said...

lama lagi la nak kena tunggu...sob sob...

Asrul "iLham" Sany said...

ciK mOt ©™ : Tak lama sangat ar kak. hahaha

Encik MamaT said...

banyk blog kau nak urus nti... hehe

Asrul "iLham" Sany said...

Encik MamaT : Yg blog FAKE untuk invited readers je ;) jd tak risau sgt. ;)

oRkEd PuTiH said...

salam..wah..insyaAllah ada mase kne bace cter2 nie..coz biaselah mslh tenet kt kampus ni..huhu=)

Asrul "iLham" Sany said...

oRkEd PuTiH : Thanks ya...nanti kalau free baca ar...hohohoo

NAZRUL AZAT said...

kang nnti ade org curik citer kamu tu, baik xpayah share kt blog, terbitkn terus

Asrul "iLham" Sany said...

NAZRUL AZAT : Dalam perancangan ar...sebab tu nak stop dulu

CintaZulaikha said...

sgt seronok nak berpartnership ngn ko...huhu..

Asrul "iLham" Sany said...

CintaZulaikha : HArusss....

Followers