Friday, January 28, 2011

Saya Cantik Tapi Saya Tak Bodoh

Kristen sangat cantik

Masa tengah tunggu kawan datang ke Berjaya Times Square, lepak-lepak kejap kat Border.

Tengah baca novel The Girl with Dragon Tattoo (sebuah novel politik yang agak menarik btw), seorang kakak office datang, ambik majalah Vogue dan baca dengan penuh khusyuk. Pakai office attire biasa, tapi baca Vogue tuu, Cover Kristen Stewart.

Saya ambil dan cuba baca Vogue. Apa yang menarik sangat pasal majalah penuh dengan perempuan-perempuan kurus kering ni???

Saya ingatkan Vogue hanya pasal pakaian etc, itu je. Tapi tak sangka ada beberapa artikel yang menarik.

Suka artikel pasal artist Francesco Vezzoli, dan pasal pencipta south park di Broadway.

Rupanya majalah 'cantik' tak 'sebodoh' yang saya sangka.

p/s : berminat untuk baca majalah ni lagi, walaupun saya takkan habiskan rm19 untuk majalah sebegini. Baca di kedai saja, percuma.

p/s/s : ada sesiapa mahu berborak pasal apa-apa saja di ym , di facebook atau twitter? add saya : ilhamology@yahoo.com

10 comments:

So Shy Lady said...

heheh dont judge a book by its cover

CintaZulaikha said...

rupanya selama ni ko tak pnh bca vouge..hahhah

rATu kEBaYA said...

samalah kita

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

ok..nanti kak gebu add kamoo di ym ya


(^^,)

Asrul "iLham" Sany said...

So Shy Lady : harusss

Asrul "iLham" Sany said...

CintaZulaikha : aku baca kuntum je, bleyyy???

Asrul "iLham" Sany said...

rATu kEBaYA : Baca vogue???

Asrul "iLham" Sany said...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ : sile, sile, sile ;D

Mr.IX said...

dont judge a book by its title la kot kan....majalah WANITA tu ada info pasal lelaki gak....

Asrul "iLham" Sany said...

Mr.IX : Mau cuba baca playboy lak...

;D

Followers