Monday, January 24, 2011

Ahad


Saya nak badan cam abang merah sebelah saya tu. terbaik...


Setelah dua minggu rasa cam hampagas, akhirnya hari ini saya sangat gembira.

Semuanya disebabkan kawan baik saya.

Hampir setahun lebih kami tak berjumpa dan akhirnya setelah berapa kali batal, kami jumpa.

Dengan dia, saya rasa the world of possibilities are endless.

Harap dapat jumpa dia lagi untuk main bowling, borak-borak and have this awesome non-date thing.

Mahu cari lebih ramai kawan lagi yang best macam dia.

p/s : OMG, saya dah ada 102 followers.

22 comments:

ciK mOt ©™ said...

can i be your fren...eh no no...be a sista la...:p

Asrul "iLham" Sany said...

ciK mOt ©™ : Can, can, hahaha

NAZRUL AZAT said...

i nk jadi BFF u bole? ;)

Asrul "iLham" Sany said...

NAZRUL AZAT : bley, sile2 ;)

CintaZulaikha said...

aku pon tak ramai2 lgi...

boyarque said...

you can have my body, but never my soul!! Uhuk....

Lelaki Ini said...

jom kawan!

Moon Az-Zarqa said...

Cehwah :P

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

bila nak jumpa main bowling dengan kak gebu lak? hehehhe

✿(^^,)✿

Asrul "iLham" Sany said...

CintaZulaikha : Berusahalah!!!

Asrul "iLham" Sany said...

boyarque : I just want the body ;)

Asrul "iLham" Sany said...

Lelaki Ini : Jum

Asrul "iLham" Sany said...

Moon Az-Zarqa : ;)

Asrul "iLham" Sany said...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ : Anytime. hohoho

bunga_ros said...

Bagus la cam gitu.. Kita ceria2 sokmo yek.. ^__^

Asrul "iLham" Sany said...

bunga_ros : harusss kak ;)

rATu kEBaYA said...

akak dah jadi kawan ke dek.? bolehlah ye..

Asrul "iLham" Sany said...

rATu kEBaYA : Bolehhhh... ;)

BonekadalamChermin said...

hahaha

kawan kawan yg best
hanya untuk kita kita yg best!


:P

Asrul "iLham" Sany said...

BonekadalamChermin : Tol tu

So Shy Lady said...

ramainye nak kawan ngan asrul...heheh

Asrul "iLham" Sany said...

So Shy Lady : leh tahan le hahaha

Followers