Friday, January 21, 2011

Perkara-Perkara Penting Bulan Feb dan Mac

Ni le bakal figura aksi yang bakal saya beli, Hot Toys' DX Indiana Jones a.k.a bakal anak saya. Untuk tengok koleksi anak-anak saya, sila berkunjung ke iLhamology's Toys.

Berikut adalah perkara-perkara penting bagi saya pada bulan depan dan Mac

1. Balik kg dan tolong majlis kahwin kakak saya. Dia kahwin pada 4/2/11 (Tak sabar nak jadi unkle walaupun kakak baru je menunggu masa untuk bergelar bini orang)

2. Hantar adik saya praktikal di Ipoh. Rindu kat bandar Ipoh, roti bakar special dan free wifi seluruh bandar.

3. Cari lebih banyak kerja freelance untuk beli figura aksi Indiana Jones, Jack Sparrow,Jakesully & Neytiri from Avatar, Resident Evil, Green Lantern, Thor dan Captain America (sekor-sekor rm5oo. Tak mengapa, demi menemani 'anak-anak' tercinta dalam lemari)

4. Cerita kanak-kanak saya keluar kat majalah lagi (rezeki anak-anak)

6. Mahu cari kerja tetap (bosan asyik duduk kat rumah je, menaip) selama setahun atau dua sebelum sambung Master (Jadi Dr. Asrul Sany best gak ni)

7. Siapkan novel dengan Siti Nazariah dan Nada Haifaa (dua-dua kaki games kat facebook)

8. Keluar rumah dengan lebih kerap (cuci mata)

9. Bercuti dengan adik saya (Nasib baiklah dia cam tahu je abang dia tengah frust)

10. Belajar guna twitter

11. Lupakan "Orang Itu" dan berharapkan dia sentiasa sihat, gembira dan disayangi oleh Allah. Amin.

p/s : Kehidupan sangat2 teruk, tapi saya cuba untuk berfikiran positif. Sekurang-kurang Malaysia masih sebuah negara yang aman. Amin.

p/s/s : Saya mahu buat blog F.A.K.E khas untuk pembaca2 yang diundang sahaja. Ada sesiapa mahu saya undang jadi pembaca?

16 comments:

NAZRUL AZAT said...

heh, org tu tunggu kamu call dia huhuuuu

Asrul "iLham" Sany said...

NAZRUL AZAT : Dia dapat line free, dia le call...

bunga_ros said...

akak ske no. 6..!! cayuk2..!! seronok dgr orang sambung master..

Asrul "iLham" Sany said...

bunga_ros : Tu ar, tak sabar nak sambung master, tapi kena keje dulu ar. cari pengalaman (dan kesayangan) lol

miss_neeya said...

twitter..??bley jadi artis la pasni ni..huahahaha

Asrul "iLham" Sany said...

miss_neeya : Hahaha, artis le sangat ;)

Lelaki Ini said...

bagus pnya rancangan!

Asrul "iLham" Sany said...

Lelaki Ini : Time kasih ;)

mazin? said...

huh siap ada planning. bagus. aku planning untuk esok hari pun takde lagi. :(

Asrul "iLham" Sany said...

mazin? : Plan lite2 je beb. lol

anamizu said...

cik ana suke #11..
lupekan "org itu" dan doakan yg terbaik..insyaallah jln di hadapan asrul dipermudahkan..aminn ^^

recent post : |ikan unik|

Asrul "iLham" Sany said...

anamizu : Tima kasih ya, Ana. it means a lot to me

mynshazmin said...

semoga semuanya berjaya.. :)
do invite me 2 b ur reader.. tq

Asrul "iLham" Sany said...

mynshazmin : Thanks ya, will do invite u ;)

Sephi Sephia said...

Walau jua yang dilakukan, semoga berjaya dan berjalan lancar!

Saya pun rasa teruk sekarang ni. Tapi kena bersabarlah ya!

=)

Asrul "iLham" Sany said...

Sephi Sephia : Tgh berusaha untuk memajukan diri ;)

Followers