Tuesday, January 4, 2011

Coklat + Vanila

Muffin coklat yang ditambah dengan sirap Coklat hershey, terbaekkk.

Kawan serumah bawa balik muffin coklat dan vanila dari Kenny Roger's.

Macam tau-tau je saya tengah sedih.

Sepanjang hari saya tak ada selera nak makan. Tapi apabila ada coklat dan vanila depan mata, seperti berkata:

"Eat me, bitch"

Lepas makan coklat dan vanila, rasa sedih semakin kurang. Tetapi, harus kena tambah lagi masa untuk bersenam. Sekarang mau bersenam naik-turun 17 tingkat pada tengah malam.

p/s : Ada sesiapa tahu macam mana nak padamkan word verification dalam bahagian komen?

18 comments:

miss_neeya said...

xsedap pn..huhuu

Asrul "iLham" Sany said...

miss_neeya : Masa tgh sedih layan gak. hahahhaa

CintaZulaikha said...

ye ke tak sedap???

Asrul "iLham" Sany said...

CintaZulaikha : Not bad lah...lagipun free akak oi...

NAZRUL AZAT said...

mintak sikit ;-D

Asrul "iLham" Sany said...

NAZRUL AZAT : Dah masuk dalam perot. hahaha...

harap2 yg ada dlm perot tu hancur lepas eksesais tadi ;)

Asmah Ashat said...

sedap nampak muffin coklat tu..nyum nyum :)

bersenam naik-turun tangga...hati-hati k.

Asrul "iLham" Sany said...

Asmah Ashat : Sedapp... terbaekkk... ;)

Suara Kalbu said...

Walahhhhhhhhhhhhhh...cedap cedap

Pergi kat sini : Dashboard - Setting - Comment - Tukar No di bahagian Show Words verifications For Comments.

Asrul "iLham" Sany said...

Suara Kalbu : Thanks ye kak... ;)

Anonymous said...

sape lelaki balik topeng ni.

misteri lewr.

mynshazmin said...

..May God grant you always a sunbeam to warm you, a moonbeam to charm you, a sheltering angel so nothing can harm you, laughter to cheer you, faithful friends near you, and whenever you pray, heaven to hear you..

jg dri baek2.. jgn sedey2 sgt sampai x mkn..

Asrul "iLham" Sany said...

Anonymous : Awak lagi ar misteri...

saya tak tahu sapa awak. hohohoo

neway, saya penulis kanak2...

takde misteri sgt pun... ;)

thanks ya sebab sudi melawat blog saya, kalau lah saudara/saudari dapat kenalkan diri lagi le baik. ;)

Asrul "iLham" Sany said...

mynshazmin : Manis sekali ucapan ini. thanks ya...

buat masa ini sedih itu makin berkurang...

mau sibukkan diri dengan kerja. itu cara yang terbaik... ;)

Encik MamaT said...

geng.. tambah chatbox geng.. haha... sebagai seorang pelajar yang cemerlang... bila kau nak ajar aku geng...

Asrul "iLham" Sany said...

Encik MamaT : Tu ar, dalam proses, tapi aku pun blur cam ne nak tambah chatbox ni...

wei, apa yg ko nak suh aku ajarkan? ;)

Encik MamaT said...

geng.. apasal ko tak tanya awal2... ko register shoutmix ke.. cbox ke... pastu ko buka dashboard ---> design--> ko add gadget.. amik yang html tu ---> ko embed code kat shoutmix ko paste kat situ...

Asrul "iLham" Sany said...

Encik MamaT : Thanks dude, aku dh ada chatbox. hohohohooo ;)

Followers