Saturday, January 22, 2011

Owh, Sayang

Owh, sopannya Fasha, saya suka.

Antara dialog klise yang saya dengar sejak saya single.

B : Aku dengar ko single skrg. Boleh ar aku kenalkan ko dengan kawan-kawan aku. Ko suka yang cam ne?

A : blablabla (terpaksa disensor)

B : Memilih tol ko ni.


A : Dah sapa suruh ko tanya???


Terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi hendak carikan kesayangan baru untuk saya. Saya belum bersedia untuk jadi Couple Set.

Dari carikan jodoh untuk saya, baik le tolong saya cari kerja. Dapat gaji leh saya belanja. Betul tak?

22 comments:

ciK mOt ©™ said...

aler, akak dah kawin...kalu idak sure ada can...hahaha

Asrul "iLham" Sany said...

ciK mOt ©™ : Melepas...hahahhaha

NAZRUL AZAT said...

really?? wahhhh....

Asrul "iLham" Sany said...

NAZRUL AZAT : Yup, takmo sayang baru, nak keje baru je

..hizamirahim.. said...

haha.
tak kerja lagi ke?
adeh.
XD

Asrul "iLham" Sany said...

..hizamirahim.. : mana ada keje, pas settle kakak aku kawen baru nak carik daa...

CintaZulaikha said...

ko mmg sgt memilih...

Asrul "iLham" Sany said...

CintaZulaikha : Bis tu, takkan nak pakai ambik je...

Sephi Sephia said...

Aik..tolak terus?
Kawanlah dulu.

Asrul "iLham" Sany said...

Sephi Sephia : Kawan2 je ar skrg.. ;)

Imran nyambek said...

grrr..cun wooo

Asrul "iLham" Sany said...

Imran nyambek : Terbaekkk

kak ina kl (1) said...

wah boleh jadikan salah satu calun menantu ni..

oRkEd PuTiH said...

salam..kejar cita2 dulu..br cinta..btol x???=)

mynshazmin said...

semoga dpt keje besh

Asrul "iLham" Sany said...

kak ina kl (1) : Sudi ke kak? hohohoo

Asrul "iLham" Sany said...

oRkEd PuTiH : Tu ar, nak duit dulu

Asrul "iLham" Sany said...

mynshazmin : Amin, thanks ya ;)

sekamar rindu said...

salam..

hehe..suka entri ni..

Asrul "iLham" Sany said...

sekamar rindu : Terima kasih sebab suka ;)

rATu kEBaYA said...

betul dek.. cari keje lagi baguskan?

Asrul "iLham" Sany said...

rATu kEBaYA : Tu r kak

Followers