Monday, January 3, 2011

Saya Mau Senyum diSebalik Topeng


Saya tak percaya pada azam, kerana ia sangat bodoh.

Ia bukan untuk saya, kerana saya jarang untuk committed selain dari penulisan dan...

Tetapi untuk tahun ini, azam saya adalah "untuk jadi lebih gembira".

14 comments:

NAZRUL AZAT said...

yeaaaayyy, jom kite gumbira jum ;-D

Suara Kalbu said...

Asrul,

Azam akak tahun ini ialah tak nak buat sebarang azam.

Akak bukan orang yang komited dengan azam. Sama lah kita yehaaaaa

ciK mOt ©™ said...

saya???hurmm...tak tau nak kata apa...hehehe

oRkEd PuTiH said...

salam...sebalik kegembiraan akan dtg juga kesedihan..=)

Asrul "iLham" Sany said...

NAZRUL AZAT : Saya gembira melihat awak gembira ;)

Asrul "iLham" Sany said...

Suara Kalbu : Itulah, azam perlukan komited yang kuat...

;)

Asrul "iLham" Sany said...

ciK mOt ©™ : Speechless ya...hohooho

Asrul "iLham" Sany said...

oRkEd PuTiH : Lebih suka dengan disebalik sedih itu, ada gembira ;)

CintaZulaikha said...

aku pon tak suka azam...gegeggerrr

Asrul "iLham" Sany said...

CintaZulaikha : Ko suke kek je kannn

mynshazmin said...

semoga yg gembira-gembira saja utk thn nih & selamanya.. senyum selalu :)

Asrul "iLham" Sany said...

mynshazmin : Harapnya saya dapat kembali tersenyum

AROL DSHW said...

arol pun kurang layan azam-azam nie. bila orang tanya arol, 'apa azam tahun baru?', arol senyum jek. :)

Asrul "iLham" Sany said...

AROL DSHW : Thanks sebab sudi singgah blog ni ;)

Followers