Sunday, January 16, 2011

Spider-Man

Spider-Man baru sangat seksi.

Entry lepas saya cakap pasal saya tak akan makan.

Itu sebenarnya hanyalah untuk wake up call saja. Saya masih makan, cuma makan yang sihat saja.

Dari hari ini hingga hujung bulan, saya akan makan sup yang ditukar-tukarkan isi kandungan setiap hari. Dan tambah dengan cayenne pepper dan lebihkan sayuran. Serta gantikan nasi dengan sushi.

No ice, or any sweet drink. More exercise too.

Saya panggil diet ini sebagai Spider-Man diet.

14 comments:

incik mumu said...

go go power rangers !!
keh keh keh

Asrul "iLham" Sany said...

incik mumu : It's morphing time ;)

NAZRUL AZAT said...

chaiyokkkkk !!!!! AFUNDI asrul ;-)

Asrul "iLham" Sany said...

NAZRUL AZAT : Lol

Mimie.Candy Cane said...

macam best..nk ikut la diet spiderman ni..hehehe

mynshazmin said...

mary jane kate, "slamat berdiet.. kena bg royalti skit kat spiderman eh.. hehehe :p"

Asrul "iLham" Sany said...

Mimie.Candy Cane : Sila...liquid diet not soo bad ;)

Asrul "iLham" Sany said...

mynshazmin : A,arlah, u kan mary jane ;)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Assalamualaikum... Maaf lama kami tak ziarah blog kamu..


eeeemmmm diet biar seimbang kalau nak jd spiderman tauuuu

Asrul "iLham" Sany said...

Afzainizam : Of course, spidey diet kena tukar menu hari2...

and double the exercise

sHaH said...

nak kurus ye?

skrg ni chomel.

Asrul "iLham" Sany said...

sHaH : Gemok skrng...

;)

CintaZulaikha said...

tak suka spiderman baru..huhu

Asrul "iLham" Sany said...

CintaZulaikha : Tobey lagi cute, tapi Andrew lagi skinny. ;)

Followers