Wednesday, January 12, 2011

Highlight of the Day




Benda-Benda yang best berlaku pada saya hari ini

1. Dapat keputusan semester terakhir 3.25 (Yes, setiap semester dari diploma hingga ijazah tak pernah turun dari 3 pointer. Yahoo)

2. Dapat tawaran untuk hasilkan skrip pentas, komik dan koleksi cerpen untuk kanak-kanak. (Tahun ini mahu fokus menjadi penulis kanak-kanak yang disayangi oleh ibubapa kanak-kanak tersebut. hohoho)

3. Mak saya belanja tiga bar dark chocolate yang saya suka dan bagi mangkuk Ben 10 yang sangat comel.

4. Lagu baru Britney Spears, Hold It Against Me dapat didownload dan tak sabar nak tunggu album penuh beliau.

5. Kurang fikirkan pasal 'Orang Itu'

List yang tak cukup panjang, tapi satu permulaan untuk saya jadi gembira.

Want to be a workaholic, until I die alone.

24 comments:

NAZRUL AZAT said...

kesian kt org tu tau, aku pun makin kurang fikirkn org tu jugak, huhuuuu

bunga_ros said...

Tahniah tuk berita2 baik.. result+tawaran.. boleh jd workaholic tp kesihatan tetap no 1 tau.. ceria2 sokmo yek..

Asrul "iLham" Sany said...

NAZRUL AZAT : Hahaha, takpelah kalau ko jodoh ngan orang tu, aku terima je...

Asrul "iLham" Sany said...

bunga_ros : Terima kasih ya, kak ;)

Encik MamaT said...

wah.. best la ko asrul.. berita yang sangat baik ni... hehe

Asrul "iLham" Sany said...

Encik MamaT : Terbaik setakat ni...hohohoo

~~*Lady Salwa*~~ said...

Tahniah... teruskan usaha agar sentiasa maintain cemerlang...

semoga terus mendapat berita2 yang baik hendaknya... :)

rATu kEBaYA said...

tahniah... Tingkat prestasi anda... agar sentiasa mendapat gred yg cemerlang..

CintaZulaikha said...

camne bab 1. ok tak??

CintaZulaikha said...

camne bab 1. ok tak??

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

tahniah dik...dapat 3 pointer

✿(^^,)✿

Asrul "iLham" Sany said...

~~*Lady Salwa*~~ : Thanks ya ;)

Asrul "iLham" Sany said...

rATu kEBaYA : Terima kasih ;)

Asrul "iLham" Sany said...

CintaZulaikha : Blum baca lagi daa... agak sibuk skit...

Asrul "iLham" Sany said...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ : Thanks ya, hatiku berbunga2...;)

BonekadalamChermin said...

tahniah!

hepi HAPPY day!

Asrul "iLham" Sany said...

BonekadalamChermin : Terima kasih ;)

ciK mOt ©™ said...

wah tahniah dik...tahniah tahniah...sok kalu ada terbitkan buku, jangan lupa ksi percuma kat akak...lalala...

Asrul "iLham" Sany said...

ciK mOt ©™ : Tunggu saya kaya ye, amin. hahahaha...

EmanCloud said...

ironman ?? aswara? aha

Asrul "iLham" Sany said...

EmanCloud : Ironman pun kena blaja gak. lol

mynshazmin said...

congratulations utk sumer sumer :)
wishing u success n happiness along d way.. dun 4get 2 tke cre of urself

Asrul "iLham" Sany said...

mynshazmin : Thanks ya, u too take care ;)

Suara Kalbu said...

Tahniah...
Akak pun tak sabar mahu grad tapi lambat lagilaaaaaaaaa... uwaaaa....

Followers