Wednesday, January 26, 2011

Kekawan Baru


Tengah mencari kawan-kawan baru untuk:

1. Wall climbing (tak pandai dan ternah cuba tapi teringin nak cuba)
2. Bowling (baru cuba main, best)
3. Tengok wayang (movies buddy tengah sibuk sem ni)
4. Gym (mau bersenam dengan lebih rajin)
5. Buku atau apa-apa ulasan bertulis dan non fiction (mau tukar-tukar pendapat)
6. Boleh boleh ajar saya twitter
7. Pandai buat lawak (sebab saya suka gelak. hahaha)

atau apa-apa jenis kawan yang baik. Amin

22 comments:

BonekadalamChermin said...

1
2
3
5
7


JOM!

Asrul "iLham" Sany said...

awesome, any contact??? ;)

and the most important question, r u single?? ;D

NAZRUL AZAT said...

nak jadi kwn no.3 bole? hehee

Asrul "iLham" Sany said...

jum tgk wayang...;)

incik mumu said...

1 - okeh jek
2 - okeh jek ( bowling masok longkang buddies bley..?? )
3 - menarek gak tuh
4 - da gymming gak.. tapi ringan2 jek, bukan hardcore sangat.. keh keh keh
5 - errrrrr, magz okeh tak..?? keh keh keh
6 - haaaa, jom beli twitter for dummies..?? nga nak blaja gak neh
7 - pandai juge, lawak sengal

amiinnn~..

baideway..
mane beli gladiator..
mau gak weh~..

CintaZulaikha said...

aku boleh yg boling, tgk wayang, kongsi idea...hahahha...

Asrul "iLham" Sany said...

incik mumu : Terbaekkk...

adik aku bagi daa..member dia wat design...

Asrul "iLham" Sany said...

CintaZulaikha : Jummm

mie said...

wow!!
gue memang teringin nak wall climbing
heeheee

Asrul "iLham" Sany said...

mie : Tu ar beb

rATu kEBaYA said...

dek kalau ko nak g main bowling ko ajak akak.. hehehe.. suka tapi tak pandai macam mana ye?

Asrul "iLham" Sany said...

rATu kEBaYA : takpe, sesama le kita masuk longkang kak, hahaha

So Shy Lady said...

moga heppi dpt kwn baru heheh

♥ Juliana Violet ♥ said...

~> 1
~> 3
~> 5


:)
Itu saya... :)

Asrul "iLham" Sany said...

So Shy Lady : Ngah mencari ni kak, xmo join??? hohohoo

Asrul "iLham" Sany said...

♥ Juliana Violet ♥ : Ajar i nombor 1 tu Vee...

Mr.IX said...

1- ada angan2 gak tp xtau katne nk try
2-boleh la masuk longkang
3-ok gk
4-xde basic lg
5-ermm?
6-x aktif sgt
7-xde modal

Asrul "iLham" Sany said...

Mr.IX : MEnarik. hohohoho

oRkEd PuTiH said...

salam..jom men bowling!!!

Asrul "iLham" Sany said...

oRkEd PuTiH : Jommmm

six.september said...

owh. 1 2 3 4 5 6 7 rijek. semua tak boleh. haha

Asrul "iLham" Sany said...

six.september : Hahahaha, takpe dude ;D

Followers