Monday, July 18, 2011

Selamat Hari Jadi, si Bulan

Entah mengapa diri teringat,
Zaman dulu sama terikat,
Alangkah sempurna semuanya,
Malang terputus begitu saja.

Semoga si bulan rasa bahagia,
Ada peneman baru bersama,
Fikirkan gembira, jangan yang luka.
Indah biarlah selama-lamanya,
Elak jangan jadi seperti kita berdua.


p/s : Blog saya pada minggu ini didedikasikan khas untuk 'si Bulan' yang bakal menyambut ulang tahun kelahirannya pada minggu ini. Semoga saudara gembira dihari yang penuh bahagia bersama orang baru tercinta. Maafkan saya kerana tidak boleh berikan saudara 'dunia', hanya mampu berikan hati kecil saja.

31 comments:

zati embong said...

boolan!selamat hari lahir!

Tukang Karut said...

biarkan je la si bulan itu... tak kan nak jadi pungguk je?

syrupmasin said...

bulann hb :D

flyz said...

aku baru pah sembang ngn dia semalam...

adala sikit sebut pasal ko...

:p

intan.maisarah said...

.

nilai hati kecil itu lebih mahal.

saiazuan said...

slmt hari jadi bulan..hehe

delarocha said...

semoga bulan bahagia dgn kehidupan baru nya.


ps: blog kedua tu transit sahaja, semasa blog pertama ni kena malware. skrg dah ok, so kembali ke blog pertama. blog kedua dah tak guna. password pun dah lupa :-)

Zuha said...

Ayat macam kecewa je broo...hahakz...nice word :)

http://mat-jungle.blogspot.com

cik ayin said...

hepi besday too :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

siapakah si bulan itew???

Liyana Zahim said...

Jike tidak buleh bg dunia bgla sebijik lamboghini~

Khairul Antasha said...

oh bulan!...selamat ulang tahun!

syAzAnA said...

jeng jeng jengggg.

oh bulannnnnnn! hehe

sapa bulan tu wei?

sahromnasrudin said...

untungnya jadi si bulan tue..mesti dia sgt spesel kan

gedek! said...

Uncle ounya birthday, uncle nak matahari....

Abd Razak said...

Assalamualaikum...

Kadangkali bulan jadi gerhana tetapi tidak selamanya kerana itu perintah Pencipta agar manusia bisa mengetahui kebesaran~Nya..

Terima kasih kerana sudi singgah..:)

Bidadari Syurga said...

amboi... romantik aja nampak...

monologtinism said...

oh bulan
enggan melayan diriku lagi~~

selamat hari jadi bulan

aku juga bulan
bulan kepada bintang
oh ;D

ORLANDO AHMAD said...

moga bulan bahagia... dah tentu die dah jatuh ke riba...

Hanis MY said...

wahh romantikanyaa... terima kasih sudi singgah dan folo, folo kamu juga...

Cik TeN10 said...

selamat hari lahir utk bulan.. ^^
chill k.. =)

Papa Mifz said...

semoga bulan panjang umur murah rezeki...

rATu kEBaYA said...

selamat hari lahir..

oRkEd PuTiH said...

saudara o suadari???

Encik MamaT said...

awat sedih sangat ni.. hehe... kenangan.. biarkan berlalu.. ambil pengajaran sebagai bekalan <3

♕ Mr.IX ♂ said...

Moon is a one of World Heritage..

ghost writer said...

si bulan tuh seorang lelaki ker...?

Hans said...

ingat ke bulan tu saudari
saudara rupanya

eh,punggung mantap
itu seluar versi hip hop lah
xkan nampak pun kemantapan punggung jika memakainya

blog-tips-kurus said...

o bulan.. wiwiwwwiiitttt!!

HEROICzero said...

bulan itu sendiri perlu jiwa .

Selamat ulang tahun .

CintaZulaikha said...

kerana dipaksa dan terpaksa..saya ucapkan selamat ulangtahun pada si bulan...hehehhh

Followers