Friday, July 29, 2011

Jejaka Badan Biru Yang Sangat Mahal Tapi Aku Suka


Kiri : Saiz normal menan2 aku selalu beli 12" dan rege dia pun bawah rm6XX
Kanan : Saiz gergasi 18" Jake Sully yang aku sudah tempah kat kedai menan. KOPAK rm860.

Hadiah kat diri sendiri sempena bakal 'menjadi tua' hujung tahun ni. Belanjawan untuk beli menan tahun ni akan berakhir dengan menan last iaitu Neytiri aka bini Jake Sully. KOMPOM rege dia rm8xx gak. Nasib baik aku dah 'menabung' sejak kecil lagi. kannnn...muahahaha

24 comments:

Anisa Hang Tuah said...

macho.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

mati2 ai ingat pic ni kat toys museum kat penang tue.....
issyyyy perbaih duwet kat benda ni jer ker?? rugi oooo

ORLANDO AHMAD said...

kalau dah minat harga tak menjadi masalah kan? hahahha bravo3

puteri ain said...

mahall gila bnde ni . tapi xpe la . demi minat :)

Bidadari Syurga said...

adiknya minat serupa mcm sepupu akak. sealmari kaca siap tempah taruk depan ruang tamu. aduh... yg beribupun ada. eeeeeeeeeeeeeeee...

Bidadari Syurga said...

adik kata nak enovel? akak tunggu2 gak nie...

ILA HonEyBuNNy said...

tu dia...

sanggop beli eh...xpela..dah minat kan..ehheh

Tukang Karut said...

sekali lagi... minat mengatasi segalanya...

ïêmå å¢klê§ said...

perghhh...
bagus2, jangan sampai xmakan pulak :P

syrupmasin said...

fuyooo..untunglah dari kecik dah menabung :D

saiazuan said...

la, aku igt ko td.. hehe

zati embong said...

wah dik,smpan leklok dlm blik kebal.hihi

delarocha said...

waaaa, sanggup berabis dgn menan2 yeee

cik ayin said...

mainan lagik..hohooo

sahromnasrudin said...

kalau minat kita akan berusaha sehabis mungkin utk dapatkannya

Papa Mifz said...

masyuk boleh la...harga x jadik masalah...:)

Mya said...

mahalnye

Ann Huda (Ate) said...

Minat menan cam ni kena simpan kat lemari kaca. Kalo ank sedara Ate yg kecik 2 org tu nampak, mau meraung dia nak...budak mana tahu menilai mahal ke tidak.

CintaZulaikha said...

agie, jom r buke sesema..aku igt nak balik Kl nih~~

ghost writer said...

tak sanggup aku beli menan mahal gitu,Roy.baik aku saving untuk lawatan diplomatik aku ke Old Trafford hujung tahun.

kalau dah hobi,apapun sanggup kan..

ishiko said...

fuhh..
baek buat sopim raya... hehehe

rATu kEBaYA said...

kopak takper yg penting dapat jadi hak milikkan.

saiazuan said...

pergh!!! aku minat avatr.. tp an, xminat nk collect modelnya krna lbh cenderung minat dkt robot hehe..

Jue said...

wah mesti kat umah ade satu almari khas utk ltk mende2 ni kan
dulu kumpul2 gak
tp semenjak dah bkerja, rs sayang ngan $$
*bole bg jwpn camtu? =P**

Followers