Thursday, July 28, 2011

Penulis Bujang Hidupnya Macam Ni

Aktiviti setiap petang Khamis, melepak kat McDonald's siapkan artikel+kerja+etc. Hidup seorang PENULIS BUJANG T_T

Laptop + Wifi + Toy+ Happy meal = Smile

Menu sihat, tukar fries ngan buah

p/s : Entry sekarang asyik letak gambar je. Terlalu sibuk untuk menulis kolum si Jejaka atau cerita-cerita lain dan sewaktu dengannya. Kalau tukar karier jadi pelukis agak-agak akan bertambah sibuk jugak ke? muahahaha

22 comments:

Tukang Karut said...

wuaaa... sibuk sangat la tu... hoho...

Bidadari Syurga said...

ooooooooo kamu pandai melukis ya? hurmmm pandai penulis... gabungkan agak2 mungkin akan bertambah sibuk... huhuu. demi 'master' a...apa salahny

flyz said...

hebat rr mung! :p

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Oklah tue nnt biler Kawen bz jenis laen plak (^_−)−☆

monologtinism said...

double cheese burger satu.

saiazuan said...

huhu mkn apy meal ek.. msti nk toy.. hehe

haNIz said...

biasa la tu.. klo ak kat sana bole la lepak sama erk.. ak bosan gila kat sini!!

norh said...

kalau tak bujang, tak boleh melepak kat McD ke?

fawzeah zea said...

tringin gak lepak2 kt mcd..tp ja0h dri tmpt zea huhuhuhuh

ILA HonEyBuNNy said...

hehe...

betul tu..ila pun bujang kalau dk di hostel...itu ja la makan..ehhehe

ORLANDO AHMAD said...

Lu bleh lagi wat kerja kat mcD ye, gua kalo buat web kena kat tempat sunyi. duk kat mcD asik jeling makwe2 aje tak jadi ape kerja huhuhuhu

puteri ain said...

lama dah x mkn happy meals . hehe

ïêmå å¢klê§ said...

waa menulis kat mcd..
bz keje ke bz makan..
huhu

delarocha said...

WiFi free.. bijak

ghost writer said...

apsal aku tak pernah dapat toy...?

ishiko said...

happy meal??
kehkehkehkeh

Khairul Antasha said...

kalo sy maunya x selesa nak buat keja..sbb asyik cuci mata je..heheheehehehe

sahromnasrudin said...

aku suka entri gambar ko....unik taw..

gedek! said...

hati hati, air tu tertumpah kat laptop

Hans said...

hahahaha
bujang la kannnn
:-)

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html

Mya said...

salam ramadhan =)

Papa Mifz said...

happy meal utk ko mcm x sesuai jer..haha

Followers