Thursday, July 7, 2011

Love is not a Game

Lebih suka berterus-terang dan menjadi lelaki budiman dari jadi lelaki yang suka menipu dan pandai bermain 'cinta'

38 comments:

CintaZulaikha said...

gila kacak...aku tak tau nak kata apa..

NAZRUL AZAT said...

jgn jujur sgt, senang kene tindas...

Asrul "iLham" Sany said...

CintaZulaikha : Aku kah yg kacak ituw? hahahaha

Asrul "iLham" Sany said...

NAZRUL AZAT : Bila berhadapan dengan perasaan kena jujur

;D

Liyana Zahim said...

Ratherssssss~ Hahahahaha~

syrupmasin said...

errr..

khairul akmal azman said...

amin!wa sokong ayat ni!

♕ Mr.IX ♂ said...

aku sokong yg tajuk tu jer "Love is not a game".. Mencari cinta=mencari bini... hhehe..

p/s: actually aku tengah internship STCA HERBS ni.. aku jadi author dua2 blog, so amik modal utk update jer.. huhu..

STCA HERBS : Specific Training in Critical Area : Herbal Plant Extraction and Production at Pusat Biotek Herba, Raub.

http://stcaherbs.blogspot.com/

Asrul "iLham" Sany said...

Liyana Zahim : Alamak, awak baca versi yang 'kasar'

;D

Asrul "iLham" Sany said...

syrupmasin : Errr...

Asrul "iLham" Sany said...

khairul akmal azman : Sokong gak ;D

Asrul "iLham" Sany said...

♕ Mr.IX ♂ : Baguslah ko jadi writer diorang... pengalaman

Nasriq said...

betul!

Bidadari Syurga said...

adoi.... tambah yg tak kenal erti putus asa... lagi gila dibuatnya...

p/s: heeeeeeee... kita sukalah entry nie...

Asrul "iLham" Sany said...

Nasriq : Tol :D

Asrul "iLham" Sany said...

Bidadari Syurga : Terima kasih sebab suka entri saya

;D

syAzAnA said...

ironman kannnn? heheh.

suka quote tuhhh!

eh, rajin gila kau tukar layout!

Asrul "iLham" Sany said...

syAzAnA : Nope, dia Jeffery Dean Morgan, my feberet actor...

;D

zati embong said...

asrul ni kan,jat perasan 1 je.suka dia tkar background ikut entry dia.hihi

kalau entry psal jat,kira gmbr jat la jd bckground eh?

O.o

intan.maisarah said...

mamat dalam cerita greys anatomy.
yang jadi pesakit yang meninggal
yang sanggat sweet.


aku suka lelaki yang berterus terang
dari bermain dengan kata kata putar belit.

sakit dari kejujuran itu lebih bermakna dari sakit dari ayat putar belit

sahromnasrudin said...

pujangga pernah berkata " lelaki yang pandai berkata-kata adalah lekai yang tidak punya apa-apa"

Encik MamaT said...

semoga menjadi lelaki yang bertaqwa bro... itu adalah pakej paling legkap....

JONY AL BUAYAK said...

sebagai lelaki gua suke terus terang, cuma pempuan plak masalahnyer, geram3

oRkEd PuTiH said...

huhu..yup...tp kdg2 sikap berterus terang blh mneyakitkan hati jgk...

mcmne ek??

Hans said...

saya lelaki budiman
:-)

Racun Serangga Terbaru - Hansect

Asrul "iLham" Sany said...

zati embong : HAruss letak gambar Jat beso2...hahaha

Asrul "iLham" Sany said...

intan.maisarah : Tu ar, sedey gile masa danny mati T_T

Asrul "iLham" Sany said...

sahromnasrudin : Saya hanya pandai berkata2 benar je...cewah ;D

Asrul "iLham" Sany said...

Encik MamaT : Aminnn

Asrul "iLham" Sany said...

JONY AL BUAYAK : Layan kan saje

;D

Asrul "iLham" Sany said...

oRkEd PuTiH : Lebih suka orang berterus-terang dari 'memerli' secara 'sarkastik'

;D

Asrul "iLham" Sany said...

Hans : Ko memang...hahaha

ghost writer said...

kau percaya tak lelaki yang suka bermain cinta adalah seorang lelaki yang cukup berhati-hati dalam cinta...?

Asrul "iLham" Sany said...

ghost writer : Ya aku percaya, sebab itu mereka bermain dengan cinta atas alasan 'takut'

;D

saiazuan said...

macho bai~

atwr #4 on release
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/atwr-comic-4-budak-budak.html

Asrul "iLham" Sany said...

saiazuan : Tu r... Jeffrey Dean Morgan memang macho

;D

AkuMuzikFilem said...

mamat ni memang macam javier bardem, tapi bukan javier bardem. bapak kepada sam and dean. pergh lama giler tak layan supernatural

Asrul "iLham" Sany said...

AkuMuzikFilem : Tol tu, aku suka tgk Jeffrey Dean Morgan berlakon...awesomeness

Followers