Tuesday, July 26, 2011

Alhamdulillah

Walaupun ada beberapa perkara tak best terjadi, saya tetap SENYUM kerana rezeki murah pada minggu ni. Amin.

Tetapi yang paling buat saya SENYUM adalah dapat jumpa dengan Shikin kembali.

Alhamdulillah, rezeki 'anak-anak'

;-)p

22 comments:

bujal X said...

cewah~~anak apa kah?

Wanz Mejuez said...

huhuhuhu senyum!

ORLANDO AHMAD said...

jangan berhenti utk senyum walaupon dalam kedukaan, senyum itu ubat...

tahniah...

saiazuan said...

senyum, tak perlu kata apa2.. hehe

Cik Domo said...

senyum tanpa perlu kata apa-apa :)

yeah!! XD

folo sini juga lah! ^_^

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

senyum itew sedekah also awek muda....muda ker??? ahaks :D

Hanis MY said...

senyum itu penawar duka...

sahromnasrudin said...

semoga urusan kalian dipermudahkan

puteri ain said...

alhmdlh :)

Mya said...

senyum, penawar segala:) btw,sy xbpe fhm komen awak kt my blog.anyway nice blog:-D

ILA HonEyBuNNy said...

alhamdulillah...;-)

datang sini juga dengan senyuman...;-)

Mya said...

oh. saya sudah reply di blog:-)

PenuliS said...

*senyum*

note:btw,mekasih dtg blog sy dan follow saya.jemput dtg lagi.=)

rATu kEBaYA said...

anak2 celah mana ni? keliru sikit

syrupmasin said...

alhamdulillah..senyum :)

delarocha said...

perempuan memang selalu boleh buat kita tersenyum

CintaZulaikha said...

ko ngn shikin mmg buat aku bengang...wehhh bila nak ketemu nih, aku nak sekeh kpala shikin nih~~

Bidadari Syurga said...

heeeeeeeeeeeeeeeee sykin tu sapa? huhuuuhuh anak2? wewitttttttttttttt

Papa Mifz said...

senyum la selagi mampu untuk senyum..;)

Encik MamaT said...

asrul.. takpe.. setiap kejadian tu ada hikmahnya.. kadang buruk di mata kita.. tapi mungkin yang buruk itu akan mendatangkan perkara yang baik...

ïêmå å¢klê§ said...

ape kate murahkan lagi rezeki dengan belanja kitorng yang komen ni....
lagi berkat, haha...

ghost writer said...

amboi....tuh yg best dengar tuh.anak2 shikin adalah anak2 ko..hihi

Followers