Monday, July 4, 2011

Oh, Tidak

Ex aku dah selamat kawen. TIDAK!!!

p/s : Hantu dalam proses untuk jadi 'manusia' kembali walaupun tanpa 'si bintang' atau sesesiapa yang memakai uniform berwarna merah & warna-warna lain.

20 comments:

Hans said...

hahahaha
perasan2
ekekekekke

Cabaran Dan Dugaan Untuk Menonton Filem Transformers: Dark Of The Moon

Asrul "iLham" Sany said...

Hans : Pe lak? kitaorang pernah date pe? dalam mimpi ar. hahahhaha

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

DIE :D

TeAqArH said...

perasan ni x elok utk tumbesaran...^_^

Asrul "iLham" Sany said...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ : Diee...tooo

Asrul "iLham" Sany said...

TeAqArH : Leh kurus hahhahaa

rATu kEBaYA said...

jodoh jauh sangat tu..

Lelaki Ini said...

dia kawen ngn aku kan??
hehehe

zati embong said...

waa dressnya sgt gojes!

Nasriq said...

eh... bro... tu ex gua la bro... gua yang dump dia dulu...

nawal addina said...

ahahaha XD

smoga proses tu berjalan lancar ;)

Bidadari Syurga said...

cantik betul x awak... tapi nama dia apa ya? heeeeeeee... seksi badan... hensem betul husband diakan...?

ghost writer said...

aku dah faham cara kau urus blog ko nih roy..haha

pakai uniform celoreng boleh tak?

sahromnasrudin said...

maser ko date dgn dia tue, dia ada ckp ape2 tak?? hehhehehee

Encik MamaT said...

ko sangat frust sampai nak jadi manusia balik ke.. hehehe

Asrul "iLham" Sany said...

rATu kEBaYA : Tu ar, sedey tol

Lelaki Ini : Sila jgn perasan kahkahkah

Asrul "iLham" Sany said...

zati embong : Tu ar, baju wedding dari Galiano and suit YSL tu sgt2 gojes

Nasriq : Manade, Kate Moss cakap kat aku dia tak kenal ko. kahkahkah

Asrul "iLham" Sany said...

nawal addina : Amin

Bidadari Syurga : Nama dia Kate Moss + jamie hince

Asrul "iLham" Sany said...

ghost writer : Hebat ko, aku sendiri pun x faham hahahaha

sahromnasrudin : Tu ar, aleh2 dia cakap ada balak lain. kecewa aku jap

Asrul "iLham" Sany said...

Encik MamaT : Kena jadik manusia alek sebab keje bertimbun tak siap, kalau tak aku kekal jadik antu je hahaha

Followers