Saturday, December 24, 2011

Urban Legends

Koleksi Urban Legend lama yang saya buat pada awal kemunculan blog ini.


p/s : Siri ini diinspirasikan dari member-member masa belajar dulu.
p/s/s : Syrena akan jumpa awek cantik tapi ganasss... Guess who?

31 comments:

dill said...

menunggu cerita syrena :)

dill.

blog-tips-kurus said...

ada tak "Saya Suka Makan Banyak Tapi Saya Kurus Tapi Buncit"???

YOUsoF said...

Saya juga suka makan tapi amat susah nak tambah berat badan.. Gimana dong?


Awek cantik tapi ganas? Aku rasa aku tau... la sangat. ;D

Rain said...

::aku aku aku. tak cantik. cuma ganas dan comel .

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï said...

xmau teka..
nak tunggu jerk....

Saiazuan said...

urband legend, aku prnah lukis poster ni time form1 dlu.. huhu

Saiazuan said...

urband legend, aku prnah lukis poster ni time form1 dlu.. huhu

Daddylicious said...

siapa ?

syabab said...

syabab suka story2 bro sgt2 out of the box... ehmm spe la pulak mangsa syrena nie...hehe

LAici KAng Ais said...

guwa tunggu siri syrena..:)

*SiRibenMerah said...

perghhh.. syrena mmg bertuah.. asyik2 dpt jumpe org je...

*bro,sorilaaa da g jenjalan neh lambat sket nk reply komen..*

Cik Rose Cute said...

seramnya blog nie hihihi

follow sini..

HEROICzero said...

hahahaha ni la urban legend lu ckp tu ?

cerita pendek sgt dude. baru nak feel dah habis!

Tukang Karut said...

malas menunggu...

Juliet_iRa~" said...

banyaknya cerita!heee...nt ira bc 1-1..;p

syrena jumpa spe?waahh xsbr nk bc!

psss : selain pokemon ape lagi suka?hahah..bkn semua ke?;p

Chuu Muqhlis said...

haha memasing tgu syrena :P

CintaZulaikha said...

syrena jugak yg terbaekkk

grOundnUt said...

Errkk..menakutkan la wall paper ko..dah la aku tutup lampoo ngadap PC nehh...demmit..;p

KizZ said...

Awek cantik tapi ganas??takkan pondan kot?

~SaL IjOu~ said...

wah..byknya koleksi dia~ ^^

KizZ said...

Urban legend? Mean?

P/S : Kalau rajin-rajin sudi-sudi lah join segmen "Bloglist Xchange" and "Review Ur Blog" dari Kiz kayh

khairul akmal bin azman said...

penulis novel pendek yg berbakat!

Papa Mifz said...

Ganas di mano?

zati embong said...

hihi, cpatlah keluar!

Juliet_iRa~" said...

ehehe ;p

pernah jmpa ke org dr kumpulan tu?

wahh banyak btol suka ea heeee

So Shy Lady said...

urband legend mmng ganas... nk singgah tngok

Hanie_Dew said...

sape ek. story ko ni sellau ada surprise. so tak berani nak teka.
tunggu je la.

aleen aiden said...

saya tak ganas,saya tak cantik.tapi saya santun orangnye!nyahaha

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

shayer suker buncit ituew howt auwwww

lieynanilaz said...

cepat sambung citer...x sabar!!

ciK LyndaWawa said...

ehem2...siapakah si ganas tu......=]

Followers