Wednesday, December 14, 2011

Muzium Menan



24 comments:

adwafarahin said...

asl rse cm seram jer? -___-"

dill said...

Asrul, jeles!

nak pegi jugak!

dill.

syabab said...

alah xreal lah...pe kate g tgk cosplay karnival??kt malaysia asenyer ade..best kot..hehehe.. tp kalo bro tau roger2 syabab yer nk sgt tgk..haha

Lea Isnawi said...

wah! jumpa dgr kapten jack.

jeles2

hik3

CintaZulaikha said...

gilalah, tetiba aku kagum plak..

Chuu Muqhlis said...

aku twu tempat ni :D

Juliet_iRa~" said...

nape x best??huu.. ( terbaca kat blog hanie n jue )

msti kat rumah dah ada semua ni kan..huhuhu...

tp keadaan dlm muzium tu xbp ok kan..mcm nak renovate je..xtersusun..

crescent said...

wah...nak gie penang lah camnie...cam best je tgk chucky byk byk tue...

rozeeta rashid said...

muzium ni kecik je kan. takat nak pergi sekali je boleh la. =)

FaizalSulaiman said...

wahhh

chucky!!!!!

Juliet_iRa~" said...

ooh tu la..rak dia pon tgk la...bukan kaca pon..ms mula2 pelik gak tp sbb tgk mainan sgt banyak tu rs cm berbaloi gak la even nak msk tu mhl gak...

mgkin dia nak renovate kot pasni...dr duit msuk tu dia nk perbaiki apa y kurang...

c'axoera said...

ni kat penang kan!


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/cabang-yang-tak-mungkin-tersimpul.html

Rain said...

pehal gorila tu tak telan ko betul betul..? tak puas hati ni..

si ngokngek said...

wahaha,ada toy apa lg

tak pergi muzium perang ka??hee

Tukang Karut said...

ermmm... seronok, beronok ronok dan multi ronok la tuh...

zati embong said...

hihi,abeslah.ni kalau dia msuk sure xnk kuar ni.

NAZRUL AZAT said...

patung yg serupa dgn j...j... xde ke???

ORLANDO AHMAD said...

jack sparrow, fuH!

EpoLღKekunangpelangi said...

Penang kan? kewl. :)

monologtinism said...

asal semua posisi dan gaya sama ?
=="

=O

hara said...

wah, syoknye jalan2!

*SiRibenMerah said...

lenkali cer ajak saya.. sure best.. hahahaha...

So Shy Lady said...

my kids pasti suka mbuak2 tmpat ni ;D

Hanie_Dew said...

actually aku ada rasa seram seram sikit masa masuk tu sbb dah nak dekat maghrib. nak masuk ladies dia pun nak pikir seploh ribu kali. eeee

Followers