Thursday, December 1, 2011

Gay Itu Gembira

Tetibe gua rasa rindu lak masa zaman blaja dulu, zaman rambut gua setiap sem tukar2. Zaman jadi pengarah filem pendek dengan tenaga produksi yang sangat awesome! Teringin nak buat filem pendek balik, tapi sudah nak cari team yang sempoi sebab team lama sudah sibuk dengan kerja masing-masing (gomen, kawen, beranak etc) Baideway, abang Adika (aka abang camera), LU sangat AWESOME! Gua SAYANG giler sama LU!
Gua ngah bagi arahan kat pelakon gua (aka cameraman gua gak yg berlakon) sebelum shooting bermula
Gua ngah ejas2 kamera sebelum bagi alek kat cameraman gua sebab gua pengarah bukan cameraman
Shooting adegan pertama
Comelkan perot gua? Muahahha
Ending
Tadaaa, cite gay yg penuh kontroversi sampai takleh ditayangkan kat youtube  kah3, untuk tayangan  tertentu je
p/s : Agak-agak ar kalau nak buat short filem Amer+Ashraf sapa yang leh jadi diorang?
p/s/s : Baideway, untuk hadiah novel contest Syrena dimenangi oleh akak So Shy Lady sebab beliau sangat cool cam Puan Sya.

40 comments:

CintaZulaikha said...

time bla ko wat citer nih...tak tau aku..

dill said...

comel AiS! hehe

dill.

Asrul "iLham" Sany said...

CT : Masa tyme degree daaa

dill : *malu*

Saiazuan said...

waaa cmbest je :D

Asrul "iLham" Sany said...

Saiazuan : Ofkos

khairul akmal bin azman said...

perut tu aset..

YOUsoF said...

Gay Itu Gembira, gembira itu gay.. ;D

Kalau ada kat youtube, teringin jugak aku nak nonton cerita ni.. hehe

Asrul "iLham" Sany said...

khairul akmal bin azman : Tu aset gua yg ohsem hahaha

YOUsoF : Gua sekat tayangan kat youtube, bahaye... hahahaa

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

curlastt uols....
patut la zaman kampus pun dah fofuler gituew...kemarin nk comment sini x boley pasai pa ek???

p/s::kueh bulan tue rasa mcm mana cheq x besa makan pong...nangesss!

Asrul "iLham" Sany said...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ : Ofkos, sy femes cam watak2 gossip girl tu kah3...

lieynanilaz said...

tengok lu yg buat semua...kahkahkah.

Asrul "iLham" Sany said...

lieynanilaz : Sebab gua ohsem kah3

So Shy Lady said...

tq dik ;)

amboi bbakat jd pngarah jugak? apalgi skill ada hah?! eh eh t gangster plak ;D

Asrul "iLham" Sany said...

So Shy Lady : Haha itu dulu, skrng ada menaip atas meja sajork :D

c'axoera said...

halah2 haiii..pic yang lain baju merah ngan biru tu cukup ngegada kan......hehe

Asrul "iLham" Sany said...

c'axoera : Comel pe? hahaha

ciK LyndaWawa said...

jum amik master...=]

Asrul "iLham" Sany said...

ciK LyndaWawa : Odw..taun depan

:D

NAZRUL AZAT said...

weh aku nk acting gak, jadik extra pon ok pe :-)

Lea Isnawi said...

jgn lupa amek i jd pelakon taw taw

Asrul "iLham" Sany said...

NAZRUL AZAT : Jum... watak bugel nak?

Lea Isnawi : Jum skali :D

Mya said...

heheh comel perut =p

Asrul "iLham" Sany said...

Mya : Makaceh :D

Nada Haifaa said...

Haha. Ada lagi tak video ni?
masa tayangan x tengok pun, x datang.

ghost writer said...

novel dah kontroversi,filem pun nak kontroversi gak.tapi citer pasal gay dah mula jadi normal.

Asrul "iLham" Sany said...

Nada : Filem ambik kt abang dika

Ghost Writer : Takde ar kontroversi pun, typical love story cam ko cakap gay dh jd normal

:D

Chuu Muqhlis said...

im gay tonight :D

blog-tips-kurus said...

ai pon SHY jugak maaaa.... ;)

Juliet_iRa~" said...

ehem..

perut skang comel juga ke?hee

ms bc kisah ni kan..terbayang ako mustapha = amer dan ashraf = fizo omar..

muahahaha..;p

syabab said...

bunyi cm best kalo filem ni direalitikan tp syabab teringin nk tgk kucing gay ja...time bce sebelum ni pon xtercapai dilututku cmne kucing jd gay...hahaha

Suhami Ahmad said...

tu deh. ATok nak jadik pelakon utama filem ni bley??
atok sanggup berlakon atas ranjang....
*tiber2

YOUsoF said...

Hahaha bagus la. Orang kata mencegah lebih baik dari merawat.. ;D

.hasina. said...

sy pun rindu time study jgk :'(

Khairul Antasha said...

nak tgok jugak la video tu..baru nak search kat youtube :p

♕ Mr.IX ♂ said...

wat tayangan perdana....

Bidadari Syurga said...

patutlah teror wat Amer Ashraf... bakal seni mengalir rupanya.... wewittttttttttttttt....

syakey said...

aku tgk gamba, plakon gay ko kena mantap sikit lagi. haha XD

acheeqa farhana said...

wahhh...awak mcm profesional je ni..

clas kau jah..hehe

*SiRibenMerah said...

pasneh ai nk jd pelakon jugak la...
ahahahahahaha~

*verangannnn retisss*

アヌムちゃん said...

nak ada short filem boleh la tengokk..huhuu

Followers