Wednesday, December 21, 2011

Kasut

Selain menan dan ais krim, yang saya gila adalah KASUT!Obsesi kasut sampai kesayangan saya tensen sebab selalu kena teman saya tengok kasut setiap kali keluar. Kasut-kasut pulak tak leh nak simpan lama-lama sebab setiap tahun kaki saya akan panjang. Kasut lama donate kat home shelter. Taun depan dah janji taknak beli kasut dah! Harap2 tak tergoda beli kasut sepanjang setahun!
Baru beli semalam Oxford Shoes, pergi shopping complex seorang2 tanpa kesayangan adalah BAHAYA untuk wallet saya! 
Sebahagian dari koleksi kasut
p/s : Bagi saya brand tak penting, asalkan kasut cantik!
p/s/s : Syrena akan jumpa mamat kacak lagi handsome next! Agak-agak sapa le? Boleh teka?

33 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai nampak ZARA gak kat cituew...
same with me bab kasut x kisah brand janji cantek...but handbag selalu ai memilih sebab if yg ada brand ni tahan lama....:))

*SiRibenMerah said...

hahaha.. igtkan pompuan je gila kasut.. lelaki pon lagi dasyat rupanya....

amboi2.. syrena neh asyik jumpe mamat ensem je.. bila nk ngorat utk aunty sorg neh.. lalalalalalala~

sahromnasrudin said...

kasut hitam putih???

Saiazuan said...

hmm aku lg suka slipper.. hehe :D

tp oneday mungkin akan jadi salah seorang penggemar kasut :D

*SiRibenMerah said...

serius syrena nk wat surprise yek nnt kat aunty.. neh yg sayanggggg lebey neh..

meh peluk sket budak comel nama syrena neh.. mmuaaahhhhhh~

Anisa Hang Tuah said...

woaaahh..zara!

Fyqa said...

betul2 obses ngn kasot neh

background pon kasot


ngee~

cik ayin said...

kotak kasut je??urmmmm :P

My Little Diary said...

kasut saya beli setiap 3bulan...huhu

monologtinism said...

Banyaknya oi.~~

Juliet_iRa~" said...

dasyatttttt...;p

obses dgn apa lagi?heeee

tp kan lelaki kalo pilih kasut bkn cerewet ke?heee ;p

pss : kereta kura2 tu kereta apa?haha...

Juliet_iRa~" said...

rsnya smua lelaki cmtu kot bila shopping...letihnya layan...huuu..tension kdg2 sbb xblh nk buat pilihan..heheh ;p

psss : kitaorang pggil kereta katak laaa..kekeke..apsal xsuh beli mini cooper je..;p

blog-tips-kurus said...

laki jarang yg macam awak ni. uuuuu!!!

~SaL IjOu~ said...

penggemar kasut juga satu masa dulu..skang da stop..pakai yg mana ada je~ ^^

Juliet_iRa~" said...

hehehe..tu la..tension kalo ikut lelaki ni shopping...sbb dlm 1 kedai tu blh dok sejam-2 jam! nk try tu nk try ni...pastu xtau nk pilih last2 suh sy pilih..tp y sy pilih xbkenan..camne?awk pon cmtu ke?hee

psss : aah pggil keta katak..tp mmg rare la keta tu..dl p.ngah sy ada...tp da jual skang..yeke?wahh mmg awk ni klasik la ais..heee...skang pkai keta apa?

Daddylicious said...

garang tu kasut kaler putih...

Juliet_iRa~" said...

cehh jd awek chantek tu ayat xtahan..;p..kekeke..1 company ke keje?wahh best laaa..:)

wahh nak smbg master?best2!

mylovely-cats.blogspot.com said...

Wah kisah pasal kasut plak dah...anyway nice sharing...agak2 kasut paling mahal jenama apa yek?...tak tahu sgt bab kasut ni main jenis pakai je..ahaks.. :-)

BTW kami dah follow, jangan lupa follow blog kami juga ye.. :-)

www.mylovely-cats.blogspot.com

syabab said...

syabab minat sport shoes sje... ehmm syrena jumpa jejaka hensem??ehmmm spe la orgnya...gagaa

Juliet_iRa~" said...

ooh igtkan 1 ofis..hee ;p..ok la tu..slh sorang dah ada xpe.. :)

last part is FUTURE kan?ke ada y lain?huhuhu

sy rs awk mmg berbakat la bab imaginasi n boleh tulis cerita y panjanggggg mcm tu..:)..dr segi plot pon menarik..n bturutan, xla melompat sn sini ( fhm kan?hee )..cuma dr segi watak utama amer + ashraf tu...sy xleh terima..hahah..opss sorry..mmg dunia skang dah wujud gay ni as hubby and wife tp ikut agama mmg kaum y dilaknat oleh ALLAH..tp kalo awk kembangkan lagi, n they all insaf...then its good!:)..byk pengajaran la blh dpt dr cerita tu..

tu pendapat sy..hee..sorry!

Hanie_Dew said...

tak memilih sgt tp yg aku nampk kotak tu byk yg branded. asala hati suka cukup kan. dah keje penat penat kene la enjoy. =p.

syrena jumpe sape la lagi tu.

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï said...

uishh
mengalahkan perempuan...

zati embong said...

waa kita sama! tp kan bnyak yg jat x penah pakai lg cmpare dgn yg da pakai.

tibe2 rs motip beli kasut sbb nk hlg tensen je. pakai ke x x jd hal.

dill said...

ok. sile belanja kasut! lalala~

dill.

Bidadari Syurga said...

amboi... thn depan yeak? sila jejalan dgn bwk duit cikit... hahaahahahah... sah2 tak mungkin tahan lama dik.... thn dpn lgi havoc fesyen. mna tahukan?

Tukang Karut said...

kacak??? akukah???

c'axoera said...

nak lelong hujung tahun kaaaaa :p


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/spontaneous-jalanan.html

YOUsoF said...

Fuhhh.. Boleh tahan banyak koleksi kasut² kasut² kau bro.. ;D

Samalah, brand baik tak bermakna berkenan di mata kan..


Ok aku teka siapa mamat kacak tu.. Hmm dia ada blog kemeja kacak kan? kehkehkeh

nasha sanza said...

banyaknya...dasyat..

Asrul "iLham" Sany said...

SEMUA : Kasut sy murah2 je muahahhaa

Joey said...

waw. I need to buy a new shoes.

by the way, I know you dont like small size phone. You look chubby there. LoL.

p/s maybe bleh letak kat blog kot :P

budakijaupendek said...

lelaki pun giler kasut ?
wahhh........

Cik Sibuk said...

bagusnya, kasut simpan elok2 lam kotak..

kasut2 ai sepah2 aje dalam almari kasut. malunya..

Followers