Friday, December 2, 2011

SpiderMan (Black Suit Version)

Menan yang ini masih belum keluar untuk dipre-order, menan lain pulak yang keluar. Kali ini, SpiderMan (Black Suit Version) with Peter Parker's Head sculpt! Feel like a kid again (with my own bank account of course. hahaha) Tahun depan janji kat diri sendiri tak nak beli kasut lagi (obsesi saya selain dari ais krim + menan). Sebab tahun depan akan keluar menan2 dari siri filem The Avengers  (8 menan) + The Dark Knight Rises (4 menan).


p/s : Next episod, Syrena akan jumpa dengan beruang comel dan porcelain doll. Agak2nya sapa le dua makhluk ni??? Can anyone guess? Until next time, xoxo. 

32 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

issyyy minat jenis perlu duwet byk ni...syg oiiiii

Asrul "iLham" Sany said...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ : Hahaha, xpe, menan ni tak akan turun rege, makin lama simpan makin mahal

:D

bukankosong said...

kalau beli kasut gak? :P

Asrul "iLham" Sany said...

bukankosong : Errr... harap2 tak ar...tidak!!!!

T_T

dill said...

pergh! mesti penuh figura kat almari kan..

dill.

Asrul "iLham" Sany said...

dill : ofkos :D

Hanie_Dew said...

hwaaaa..charming betul spiderman in balck suit. ohsemm..hensem..hahahha

sape jadi porcelain doll?? tak daapt teka =.='

My Little Diary said...

nak jugak tgk asrul pakai suit spiderman...

Anisa Hang Tuah said...

hitam itu seksi.

Juliet_iRa~" said...

wahhh ni pon dah beli ke?

mmg kaki menan btol ni..hahaha..;p

chop2..cuba tgk comment blogger dill dlm entry rama2 ira tu...u all ckp bnda y bcanggah ni..hee..ira confuse da..which 1 is moth n butterfly?huu

Saiazuan said...

hmm harap the amazing spiderman better la..

Asrul "iLham" Sany said...

Hanie_Dew : Seksi kan? muahahha

My Little Diary : Tunggu badan sy seksi dulu hohoho

Anisah : Seksi :D

Juliet : Blom beli lagi, ni baru kuar iklan die

Zuan : ntah ar, tp aku lebey suka Tobey

YOUsoF said...

Aku pun teringain ada mainan jenis ni, tapi nantilah, nak tambah koleksi kasut dululah.. ;D


Beruang comel tu mesti bukan aku, ok aku tak kesah...

Khairul Antasha said...

next episode tu hari ni ke? cepat sikit ye asrul.. x sabar..

Chuu Muqhlis said...

abaikan menan dan spider man.., tros ke episode sterusnye :D

Hanie_Dew said...

oohh..mmg seksi

blog-tips-kurus said...

i luv polar bear.. :)

Papa Mifz said...

Pakai suit spider man hitam nih then bawak motor ohsem gak kn,hehe

syabab said...

perrghh mcm sonok je simpan menan2 nie...hehe... syabab suke katun ngn power rangers.. avengers bebaru ni je minat sbb byk watak... btw dah tgk avenger versi mase depan x?smrt gak kisah selepas kematian avengers?hehe...errr ade kaitan ka?

p/s: lme gak syabab memikir pe tu "menan" uh?bila sebut betoi2 kene sebut gune suara budak br phm menan tuu bukan menan tp menan..err..haha

Asrul "iLham" Sany said...

YOUsoF : Fulamak ko pun kumpul kasut gak cam aku ek??? hohohoh beruang comel tu someone yg comel tahap gaban :D

Khairul Antasha : bukan hari ni :D

Chuu Muqhlis : sabo hohoho

Hanie_Dew : kannn...

blog-tips-kurus : I lap all bears hahaha

Papa Mifz : Tunggu badan cam Ryan Reynold dulu

syabab : Aku lebih suka avenger classic geng, yg baru tak brapa minat sgt, Justice League latest pun tak ohsem... gua pun suka power rangers :D

Daddylicious said...

bahaya ni ....hehe

adwafarahin said...

black suit punya jahat laaa~

Anati Soki said...

untung kot beli menda2 cmni :)

Bidadari Syurga said...

hobi awak ni mahal sayang oii....

ps: syerena lalink.... :p

EpoLįƒ¦Kekunangpelangi said...

Time ni Peter Parker nampak cool gila. Kan? :)

teha said...

smart laa hitam !

ciK LyndaWawa said...

suke kumpul patung ye.....=]

HEROICzero said...

gua rasa nanti lu kena kumpul semua koleksi menan lu , tangkap gambar satu2 , dan buat satu lagi blog .

jadikan satu arkib ! cool hu ?

delarocha said...

bro, menan joker ada kuar tak?

CintaZulaikha said...

dah brapa banyak ada dalam koleksi agie???

*SiRibenMerah said...

macam nk g scuba diving je kannnn~ ahaksss~

Juliet_iRa~" said...

ahaa..
msti xsbr nak g toy museum kan?;p

nt sy update gamba kat situ bg awk jeleshhhhh...hahaa

Followers