Wednesday, June 1, 2011

Saya Benci Cuti Sekolah

Kejadian ini berlaku pada hari ni, masa jejalan kat KLCC

Saya tengah melepak dalam Dome sebab tetibe saya rasa nak minum Chai Latte sejak dah berkurun ketagih ngan Frappucino (dah tak leh minum skunk T_T).

Sambil minum, saya main game pokemon dengan NDS. Tiba-tiba, muncul seseorang dekat meja saya.

"Bang, ada orang tak?" kata beliau.

Saya cakap takde. Ingatkan dia nak ambik kerusi ke apa, skali dia duduk kat meja saya. Dup dap dup dap.

"Main game pe bang?

"Pokemon"

"Saya pun minat main pokemon gak"

Terbaik. Ada minat yang sama. Saya berborak dengan beliau dalam dua jam. Yang best, dia pun minat dengan tengok movies, tau pasal Harry Potter dari A-Z, dan paling BEST, dia suke gak kumpul MENAN.

Teruja, teruja, teruja.... tapi malangnya masa saya tanya dia kerja kat mana, jawapan dia...

"Saya tak keje lagi bang. Sekolah kan cuti sekarang."

Pastu saya tanya dia umur berapa.

"17"

ARGHHH!!!! TIDAK!!!! Kali dua terkena dengan budak sekolah.

Saya ambik number dia, dan dia ajak tengok x-men esok... tapi...

Abang takut nak kuar dengan budak sekolah....

22 comments:

Nasriq said...

jab jab jab... nak tanya laki ke perempuan?

Asrul "iLham" Sany said...

Nasriq : Ko rasa ape??? apada...

henryrooben said...

hahahahahahaha! baby face kutt. lol. spm dah dekat wooh.

Asrul "iLham" Sany said...

henryrooben : Malangnya dia bermuka spt orang tua...

T_T

Cik Bidadari said...

weeeeeeeeeeee... abg takut kantoi ke? keh keh keh... minta bagai... dah dapat perghhh... "Saya takut jarum..."

huhuhuhuhu... comel

Asrul "iLham" Sany said...

Cik Bidadari : Tu ar, dak sekolah lebih matured dari saya...

harap2 beliau still single lepas cukup umur...

amin

cik ayin said...

lah..budak2..hahaha

CintaZulaikha said...

kakkakkakkakkakka...aleh agie, gi jer la, malu2 la plak..nyampah..

Encik MamaT said...

hahahahaah... adeyyy.. takpa asrul.. janji kongsi minat yang sama... sekepala... aku suka cuti sekolah.. jalan tak sesak sangat.. hehe

Asrul "iLham" Sany said...

cik ayin : Dak2 skol...T_T

Asrul "iLham" Sany said...

CintaZulaikha : Bukan malu dek, abang takot ayah die marah...

Asrul "iLham" Sany said...

Encik MamaT : Tunggu dia cukup umur dulu

;D

oRkEd PuTiH said...

hahaha...cian2!!!g jela wk...nk tggu sy ajak kuar lme lg..huhu=)

zati embong said...

mesti perempuan ni.kalau x,xkan ajak kuar kan?hihi

Asrul "iLham" Sany said...

oRkEd PuTiH : Dah tgk muvi pun ngan die... ;-)p

Asrul "iLham" Sany said...

zati embong : ;-)p

http://bukankosong.blogspot.com/ said...

pe sal bdk tu ramah semacam?

MataHati @ MH said...

jgn takut keluar dgn budak tu.. tapi hati2.. jangan sampai kamu kena poww..hahaha

Asrul "iLham" Sany said...

http://bukankosong.blogspot.com/ : SEbab aku cute kot muahahahhaa

Asrul "iLham" Sany said...

MataHati @ MH : Yang penting die blanje aku mauahahahha

NAZRUL AZAT said...

erk...

Asrul "iLham" Sany said...

NAZRUL AZAT : Errr....

Followers