Monday, June 20, 2011

Jalan-Jalan Hari Ahad

Beberapa hari ada masalah writer's block walaupun deadline makin dekat. Mungkin agak bosan berkurung dalam rumah. Jadi saya pun keluar pergi jalan-jalan dari Berjaya Time Square ke Bukit Bintang pastu ke Pavillion dan akhir sekali sampai di KLCC. (Gigih saya berjalan). Kononnya hanya mahu berjalan dan cuci mata tengok barang-barang. Tetapi saya tewas dengan sale di tempat retail kegemaran saya iaitu Uniqlo.
Sempat brunch kat 1901 Hot Dog

Pakai cermin mata dan jadi budak 'geek'. Sile abaikan tag price kat pipi saya. kahkahkah.

Cuba beberapa seluar (jeans, cargo, crop n capri)

Saya pilih crop, cargo pants dan dua basic tees

KOPAK duit ambo

Walaupun abis duit, ada SESUATU yang sangat COMEL berlaku pada saya ketika shopping. Akan beritahu entry berikutnya. Bersambung...

22 comments:

Anonymous said...

Wah! Bestnye shopping! Tak ajak pun. :(

Alaaa. Sambung2 ni tak best ni. Cepat2 update. Nak tau apa perkara COMEL tu. :)

Nasriq said...

hik hik hik... agak2 ada berapa episod sambungan ni? boleh buat drama tak?

gedek! said...

OK... love that X Men tee...!

ghost writer said...

uniqlo jenama jepang yang sudah lama bertapak di malaysia.tapi kebanyakkannya cuma melalui bundle.tetap hebat dengan kualiti kain dan dan tidak fokus pada satu-satu design saja.punya pelbagai.

SyahmiFikri said...

hahaha.. agak la kan..

selalu gak cmnie..

konon2 window.. last2 skali window aku angkut =)

Asrul "iLham" Sany said...

Jue : Will do

;-)p

Asrul "iLham" Sany said...

Nasriq : Drama komedi dua episod je kahkahkah

Asrul "iLham" Sany said...

gedek! : Me likey it too ;D

Asrul "iLham" Sany said...

ghost writer : Tahu pasal uniqlo masa diorang bukak kat sebelah pavillion tu

memang best ngan kualiti n rege diorang berbaloi

Asrul "iLham" Sany said...

SyahmiFikri : Hahahaa harus beb

;D

sahromnasrudin said...

sekarang nie fesyen pakai jeans ketat2 kan..dulu longgar mcm rappers huhuhhh

Asrul "iLham" Sany said...

sahromnasrudin : biase ar beb, nak nampak aset katanya kahkahkah

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

kopak duit tak pe..asal bergaya

Asrul "iLham" Sany said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o : Tgk keadaan jugak ar, kalau kena gayanya ok je

;D

♕ Mr.IX ♂ said...

ok x harga sana?? patut cam korea jer plastiknya..

Hans said...

walaweh
lama aku xshopping2
hohohoh
best la ko beli macam2
wah,apakah perkara comel yg berlaku tu?
kalau entry dah siap gtau ku dkt blog aku yer :-)

Syaitan Memang Durjana

Asrul "iLham" Sany said...

♕ Mr.IX ♂ : Ok le rege die, memang Korea dah brand dari sana...

;D

Asrul "iLham" Sany said...

Hans : Akan diupdate kemudian... ;-)p

MataHati @ MH said...

uiks... cepat lah kasitau apa yg terjadi? jumpe aweks cun ke?

Asrul "iLham" Sany said...

MataHati @ MH : Tungguuuu...

;D

zati embong said...

wah shopping x hengat dunia.jat kena catu diri sendiri skrg.xleh shopping da!

Asrul "iLham" Sany said...

zati embong : Skali-skala hahaha

Followers