Saturday, June 11, 2011

Awesomeness Night With Nada Haifaa

Weekdays yang sgt2 TEROK. Tensen dengan 'beberapa orang'. Selain dapat keluar lepak2 dengan CT Nazariah, hari2 lain sangat membencikan.

Tapi weekdays sangat2 le AWESOME. Banyak benda best berlaku. Dapat menan baru dan keluar bersuka-ria dengan kembar saya, Nada Haifaa. Lepak2, pastu tengok Bangsawan. Show yang sgt2 AWESOME.

Yang paling best, ingat nak tgk bangsawan sebab kesayangan baru berlakon. Skali ada suprise masa show, kesayangan lama pun ada skali dalam show. Tak tau pun beliau terlibat skali dengan show ni.

Pastu, M. Nasir pun ada muncul buat persembahan secara suprise jugak.

AWESOME NIGHT. I NEED TO CHEAT WITH MY WORKS AND GO OUT TO HAVE FUN MORE.


Tiket bangsawan

Me and my twin, Nada Haifaa

Gambar show bangsawan yang tak brape clear. BEST SHOW

Tetibe abang M. Nasir wat kejutan tgh2 show. AWESOMENESS

14 comments:

cik ayin said...

wahh...istana budaya ye

Asrul "iLham" Sany said...

cik ayin : Tak ar, kat panggung bandaraya je

;D

delarocha said...

minat teater ye

So Shy Lady said...

wah ksayangn asrul plakon ye...;P

nyanyisunyi said...

best gak sesekali layan teater ni kan...tp tk penah pegi pun..:)

Asrul "iLham" Sany said...

delarocha : a.ar... big fan

;D

Asrul "iLham" Sany said...

So Shy Lady : Skandel je kak. muahahahhaha

Asrul "iLham" Sany said...

nyanyisunyi : Nanti cube ar, best...

CintaZulaikha said...

tolong jgn jeleskan aku...ko sgt tak meletop...grrr~~

Asrul "iLham" Sany said...

CintaZulaikha : Alek awal sgt...kannn mauahahhaa

Nasriq said...

kejutan apa yang mnasir buat?

Asrul "iLham" Sany said...

Nasriq : Kejutan dia M. Nasir tu sendiri le beb...

dalam show asal, dia sebenarnya takde dalam senarai yg wat show

gedek! said...

Eh? Tu your twin betol ke?

soalan serious!

Asrul "iLham" Sany said...

gedek! : ye r

;D

Followers