Tuesday, May 31, 2011

Berkurung

Setelah lama travel, sekarang masanya untuk saya berkurung dalam rumah.

Kemas-kemas bilik yang dah cam semak, basuh pakaian berlonggok masa travel dan yang paling penting...

Mula menulis semua kajian saya sepanjang travel, siapkan artikel-artikel baru, habiskan baki kerja part-time, dan menaip X 10

Kepada kawan-kawan dan musuh, lama dan baru, yang nak mengajak saya keluar, jalan-jalan, tengok wayang dan sewaktu dengannya saya minta maaf banyak-banyak. Sangat-sangat sibuk dengan kerja.

P/S : Bersemangat nak cari duit lebih sebab nak beli X-Men nye menan. Yahuuu.

P/P/S : Kepada mereka-mereka yang pernah saya date, jumpa dan kenal yang sibuk sangat nak suruh saya berhenti beli permainan atas alasan "nasihat", tak payah bazirkan air liur anda. Saya keras kepala, degil dan tak pernah mintak duit kat awak semua untuk beli menan-menan. Ayah dan mak saya pun tak marah saya beli menan sebab diorang kata, lebih baik beli menan dari beli rokok. Jantung pun ROSAK. MUAH.

18 comments:

♕ Mr.IX ♂ said...

hobi yg menarikk... join la Plot Blog aku yer...

http://www.homosapiensz.com/2011/05/ixs-plot-hobi-dan-inspirasi.html

Asrul "iLham" Sany said...

menarik gak, kalau aku ada xtra time join nanti...thanks for the link dude

;-)p

So Shy Lady said...

stuju amat....drp bli rokok tu kan

dulu pun ada org sibuk sgt tgur akak sbb akak t.bagi anak klua rmh main.


la ni, org tu plak duk susah hati anak2 dia asyik ghaib aje t.lekat kt rmh

Encik MamaT said...

haahaha... masing2 ada hobi dan minat.. kenapa nak halang.. kekeke... buah tangannya mana...

Asrul "iLham" Sany said...

So Shy Lady : Tu ar, kekadang yg bg nasihat tu pun tak betol

;D

Asrul "iLham" Sany said...

Encik MamaT : Mai le lepak Cheras, nanti aku bg buah tangan kat ko ekk

;D

Nasriq said...

lho... pasal si penasihat2 tu semua... hobi hang... lantak hang la kan... selagi tak guna duit aku lantak hang la...

Asrul "iLham" Sany said...

Nasriq : Terbaekk..hahahaha

fawzeah zea said...

awk da abis travel,,emmm ingt kn msi kt sabah hehehehe ^^, menan best taw.

Asrul "iLham" Sany said...

fawzeah zea : Pegi kat sana... suke ngan kuih2 die...

;D

CintaZulaikha said...

gi je la beli agie...tu kan duet ko...tader masa nk halang wehhhhhh...

Asrul "iLham" Sany said...

CintaZulaikha : Ko takpe, ko pun otak giler cam aku gak

oRkEd PuTiH said...

huhu..berkurung eh?ingt br nk ajak jmpe..hahaha=) guraw2 jerk...

Asrul "iLham" Sany said...

oRkEd PuTiH : takpe, ajak le..hohooho

fawzeah zea said...

kuih2 semenanjung lgi sedap wak..hehehe

Asrul "iLham" Sany said...

fawzeah zea : TApi aweks2 jual kuih sana lagi peramah... ;-)p

zati embong said...

hahaha.jat xtermasuk kan dlm golongan yg nasihat xpayah beli menan 2.kita kerja duit kita dapat of course kita nk beli smthg yg kita suka O.o

Asrul "iLham" Sany said...

zati embong : Tol tu, Jat...

;-)p

Followers