Wednesday, June 22, 2011

CT, Ikha dan Bapak Angkat Beliau yang Cute

CT and Ikha. Suka tengok Ikha makan, berselera.

Hari selasa adalah hari untuk jejalan. Kawan saya iaitu CT Nazariah ajak teman dia gi Astro, kononnya nak pegi ambik pas Maharaja Lawak. Gigih kitaorang pergi ke Astro Bukit Jalil. Sekali mak cik guard tu cakap nak dapatkan pass masuk kena datang keesokkan harinya. Terbaik. Saya yang tak berapa tahu pasal Maharaja Lawak ni takda la kecewa sangat. Tapi cian kat member yang teringin nak tengok secara live. Datang dah le jauh.

Selepas dikecewakan, saya ajak le CT dan Ikha melepak-lepak kat Mid Valley sementara tunggu kawan lain datang petang. Borak-borak, layan karenah Ikha yang sangat-sangat lawak. Terhibur juga hati sikit. Walaupun CT agak bimbang saya tak boleh layan perangai Ikha. Kalau dulu memang saya langsung tak boleh dengan budak-budak. Sejak ada naluri kebapakan ini, cam lagi seronok layan budak-budak.

Jadi bapak mungkin lama lagi kot. Kalau jumpa yang bersesuaian, barulah saya bersedia untuk jadi bapak yang sebenar. Setakat ni, layan je le anak-anak angkat yang sampai lima orang ni. Belum masuk anak saudara 1st yang bakal ada bulan Januari ni. EXCITED.

p/s : Nanti Ikha besar sket, jum ikot unkle gi suping tingkap ;-)p

21 comments:

Anonymous said...

Takleh lawan dengan Vee. Anak buah Vee 12 orang. ;p

~Juliana Violet~

Asrul "iLham" Sany said...

JV : Bestnya, suka ramai budak

;D

cik ayin said...

saya da punya 7 org anak buah :P

♕ Mr.IX ♂ said...

template pn mcm budak2 dah...

p/s: tgh running distillation 4 serai wangi jer..

oRkEd PuTiH said...

nk tlg lyankan ank saudara sy x????

Asrul "iLham" Sany said...

cik ayin : nak satu leh hahaha

Asrul "iLham" Sany said...

♕ Mr.IX ♂ : Khas untuk budak2 n orang2 berjiwa budak2

;D

Asrul "iLham" Sany said...

oRkEd PuTiH : Nak, suka layan budak2

;D

Hanny Esandra said...

templates pn menunjukkan kamu sudah berkahwin dn ada sorang puteri gojes, ct...~

Hanny Esandra said...

ok agie!

aku dh salah blog! aku ingat aku masuk blog ct~~ sbb ko letak gambo ct n ikha..

*malu sambil berjalan keluar~*

Asrul "iLham" Sany said...

Hanny Esandra : Hahaha, takpe, sekurang2nya ko BW blog aku

;D

zati embong said...

wah,ramainya anak angkat.hihi

Nasriq said...

kalau dah suka budak tu, cepat2 la buat budak sendiri... hik hik hik...

Hans said...

eh..yang dalam gambar tu blogger kan?
den selalu pergi blog dia
:-)

5 Sebab Kenapa Aku Suka Wordless Wednesday

Asrul "iLham" Sany said...

zati embong : What2do, calon bapak angkat pilihan kahkahkah...

Asrul "iLham" Sany said...

Nasriq : Sabo, takleh gelojoh2...hahahaha

Asrul "iLham" Sany said...

Hans : A.ar, beliau blogger yg femes

;D

CintaZulaikha said...

aku terharu ngn ko noks~~

ghost writer said...

kenapa tak tackle CT jer..tengok CT pon ok aper..hihi

Eh,tuh anak CT ker..?

Asrul "iLham" Sany said...

CintaZulaikha : Anak ko gempaksss...

Asrul "iLham" Sany said...

ghost writer : CT sudah kepunyaan cik abang yang lagi ensem dan baek dari saya

;D

a.ar tu memang anak dia, ikha yang ganasss...

Followers