Friday, June 10, 2011

CT + Ikha = Awesomeness

Otak agak tensen. Berhenti kejap dari edit buku (2 buku dah siap, 6 more to go)

Member kolej n rakan blogger, CT Nazariah ajak pegi jejalang kat Mid Valley sebelum beliau pulang ke Ganu.

Walaupun ramai gilos orang2 dan teenagers (yg semakin hari, semakin cute n muka cam orang tua), tapi rasa best sebab dapat layan anak CT iaitu, Ikha. Budak ni memang lawak gile. Menghiburkan ati saya yg umpama pilem Sembilu (dan sambungan2nya)

Comot makan coklat smpi mak die bising2. hahaha

Ngah mencarik mana mak die masa tgh tunggu que beli mekdi.

pe2 pun jejalan ngan budak2 memang best. Saya ayah angkat yang best (mengikut kata2 kekawan ar. muahahahaha)

14 comments:

Nasriq said...

takkan nak jadi ayah angkat jea??

rATu kEBaYA said...

budak² mmg menghiburkan...

CintaZulaikha said...

rasa disayangi...kakkakka

Asrul "iLham" Sany said...

Nasriq : Stakat ni tu je kot...

;D

Asrul "iLham" Sany said...

rATu kEBaYA : Tol tu kak, hepi sgt

;D

Asrul "iLham" Sany said...

CintaZulaikha : sayang sayang sayang

;D

oRkEd PuTiH said...

best kn lyan bdk kecik...mcm lupe sume mslh..kn best jd bdk kecik sume owg suke!!huhu

Asrul "iLham" Sany said...

oRkEd PuTiH : Tol tu, leh wat semua benda sesuka ati..

;D

ghost writer said...

ayah angkat yang cool n gila toys.

Cik TeN10 said...

bila nk jd ayh betul2 ni? hihi

Asrul "iLham" Sany said...

ghost writer : Time kasih ;D

Asrul "iLham" Sany said...

Cik TeN10 : Sy pun tertanya-tanya ;D

delarocha said...

blaja jadi ayah :-)

Asrul "iLham" Sany said...

delarocha : hahaha tu ar ;D

Followers