Friday, June 3, 2011

Dunia Sangat Kecik

Hari ni dapat tengok X-Men First Class kat Berjaya. Pukul 10.40 ada kat sana sebab time start pukul 11. Ada beberapa orang tengah q nak beli tiket. Masing-masing dengan "Balaks n aweks". Saya datang seorang-seorang je.

Mulanya nak tengok dengan "budak skol" yang jumpa kat KLCC, tapi fikir balik lebih baik tengok seorang-seorang je. Lagipun tak sms or call dia pun lepas tukar number semalam.

Skali nak mengelak dari dia, terjumpa lak die masa kat pintu masuk bersama kawan-kawan beliau. Tak sempat nak larik sebab dia nampak saya. Dia ada cakap nak tgk X-Men semalam, tapi tak sangka lak dia nak tengok kat Berjaya. Apadaa...

Kat dalam panggung, seat saya kat depan, seat dia kat belakang. Member2 dia start bising masa start movie, tapi saya dengar dia cakap:

"Diam ar. Abang depan tu nak tengok movie"

Ah, terharu dia cakap cam tu untuk saya sebab saya paling menyampah kalau tengok wayang ada teenagers yang bising2. (ni antara yang kitaorang borak kat Dome)

Lepas movie, dia ajak saya ikut member2 dia, tapi saya bagi alasan kena jumpa editor. Segan nak ikut budak2. Saya terus balik walaupun hajat awal nak tengok Kungfu Panda lepas tu. Takut terserempak dengan dia lagi.

Dia sangat comel dan kelakar. Kalau le dia tua sikit kan best.

p/s : Saya rasa tua cam wall blog ni, minus the six pack from Daniel G ar..

18 comments:

cik ayin said...

budak sekolah aje..kehkehkeh

CintaZulaikha said...

jangan nakal2 agie...kehkehkeh

Asrul "iLham" Sany said...

cik ayin : A.ar... malangnye T_T

Asrul "iLham" Sany said...

CintaZulaikha : Takde... aku baek pe... ;D

Encik MamaT said...

hahaha... aku pon igt nak tgk gak semalam... adeh... hehehe...

jodoh ko ngan dia la tu. keekeke....

Nasriq said...

layan jea la... orang kata apa... bela dulu... nanti dia besar jugak...

fawzeah zea said...

dia kn bdk baik,siap suruh kwn2 dia diam utk asrul heheheh.

zati embong said...

hihi kalau mcm 2,tnggu dia abes sekolah,leh la ajak kuar dating.hihi

NAZRUL AZAT said...

tak ajak pong huhuuuu

Asrul "iLham" Sany said...

Encik MamaT : Sile tgk...best

;D

Asrul "iLham" Sany said...

Nasriq : Ngah melayan ar ni...

layan cara sopan muahahaha

Asrul "iLham" Sany said...

fawzeah zea : Tu ar comel tol

;D

Asrul "iLham" Sany said...

zati embong : Tu r, harapnya pas dia cukup umur baru leh kuar

;D

Asrul "iLham" Sany said...

NAZRUL AZAT : Nak ajak cam ne? u busy manjang

SyahmiFikri said...

wahaha! budak seklah pon bdak sekolah la..

follow great belog here

Asrul "iLham" Sany said...

SyahmiFikri : hahah i will follow u

Cik TeN10 said...

jauh sgt ke beza umur ?? kl dh ske ape slhnye.. kih3

Asrul "iLham" Sany said...

Cik TeN10 : Agak le...

Followers