Monday, June 27, 2011

Rindu

Muka macam saya pun ada yang sudi rindu ke?

Dua tiga hari ni, bulu mata belah kanan saya asyik jatuh je. Bak kata orang-orang tua (dan muda), maknanya ada orang sedang rindu kat saya.

Betul ke? Kalau betul, teringin mahu tahu siapakah si perindu itu? Adakah si perindu itu 'sang bintang' yang saya rindu?

Setahu saya, yang rindu confirm kat saya, ayah saya je. hahaha. Tadi saya sms ayah saya, gurau-gurau sebab kebosanan.

Saya : Papa, do you miss me? ;)

Papa : Jgn merepek ms sblm lunch ni.

p/s : Merindui 'bintang' saya yang sedang 'bersinar' di galaksi

37 comments:

zati embong said...

jat selalu cbut bulu mata jat,

means jat pksa org rndu jat la eh?

O.o

Asrul "iLham" Sany said...

zati embong : Itu saya xleh komen ar...

hahaha

kecantikan adalah hak milik setiap insan ;D

HEROICzero said...

boleh jugak try ni, text bapak gua macam ni.

Asrul "iLham" Sany said...

HEROICzero : Cuba be, sempoiii

oRkEd PuTiH said...

bintang???nk taw gk sape....

Bidadari Syurga said...

ni gf memana nie... teringat nie... heee

Asrul "iLham" Sany said...

oRkEd PuTiH : Cukup lah dengan sekadar nama 'bintang'

;D

Asrul "iLham" Sany said...

Bidadari Syurga : Rinduuu

;D

khairul akmal azman said...

tosai 2 hangit la beb..pe da mamak 2 wat..
gua pun salu elow2 my dad..
taiko2 gak..family cyg first..

Asrul "iLham" Sany said...

khairul akmal azman : Gangster2 pun dedi gua tetap no 1

;D

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

dah buang tebiat ke ape... hahaha

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

dah buang tebiat ke ape... hahaha

Asrul "iLham" Sany said...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine : Manade... masih waras...kahkahkah

Gentleman Frog said...

Salam,

orang tua2 ni pandai la, bulu mata jatuh org rindu, kucing basuh muka org nak datang, ah mcm2 lah.

Asrul "iLham" Sany said...

Gentleman Frog : Biasalah...orang2 tua (dan muda juga)

hahaha

;D

zati embong said...

hahaha.jat cabut bl mata sbb gatal tau.kalau gosok2 mata dia xnk hlg.kalau cbut trus hlg gatal mata.tryla.hahaha

Asrul "iLham" Sany said...

zati embong : Owh cam tu kah? leh cuba kalau gatal. hahaha

Nasriq said...

jat... jat memang suka paksa orang rindu ek?

Asrul "iLham" Sany said...

Nasriq : Aku tengok korang ni sentiasa "berhubung" je, Jat ke tunang ko beb?

;D

delarocha said...

siapa la yg merindu tu...

Asrul "iLham" Sany said...

delarocha : Entahlah, aku pun tertanya2

;D

gedek! said...

bulu hidong uncle selalu jatoh....

Asrul "iLham" Sany said...

gedek! : Kahkahkah

CintaZulaikha said...

ngan aku ko tak rindu ke noks???

Asrul "iLham" Sany said...

CintaZulaikha : Rindu kat anak ko je. hahahaha

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

ada la tu yg rindu diam2....

Asrul "iLham" Sany said...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ ; tu r, dediam je dia, tak bgtau

;D

sahromnasrudin said...

kalau rindu si dia..koling2 la heheeee

Asrul "iLham" Sany said...

sahromnasrudin : Rindu tgk gambar je

koling2 masih tak brani

;-)p

saiazuan said...

haha comel giler..

check out my new header, on #Transformers3 mood~
http://eleventx.blogspot.com/2011/06/atwr-comic-transformers-dan-blog.html :D

Asrul "iLham" Sany said...

saiazuan : Aku memang COMEL kahkahkah

Papa Mifz said...

tp dari gaya ayah sms mcm x rindu je...hehe

Asrul "iLham" Sany said...

Papa Mifz : Papa saya memang cam tu, tapi saya tau dia selalu rindu kat saya sb sy anak feberey die...hahahhaa

Cik Baity said...

bro...bulu mata jatuh bukan tanda org rindu..tu tanda akar umbi bulu mata awok tu kekurangan zat besi dan kalsium..keh.keh.keh.. (",)-nice to follow ur belog bro ...

Asrul "iLham" Sany said...

Cik Baity : Dari segi saintifiknya mungkin, tetapi kita sebagai manusia tidak boleh mengabaikan "tanda-tanda" alam...

thanks ya sebab sudi masuk, follow n komeb blog saya

;D

puteri ain said...

hahaha .cool la papa anda . haha

Asrul "iLham" Sany said...

puteri ain : Ya beliau adalah rockstar saya

thanks sb sudi singgah baca komen blog saya

;D

Followers