Saturday, June 25, 2011

Anak Bapak

Minggu ni ayah saya datang melawat saya untuk beberapa hari. Sambil2 tu, sempat sambut hari ayah saya yang rock star ni. Sebab dia stay kat Grand Seasons, jadi kitorang pun sambutlah hari ayah yang terlewat beberapa hari kat Cafe Grand Seasons. Ayah saya yang belanja walaupun sambut hari beliau. hahaha.






My feberet buffet ni seperti biasa bahagian desserts. Sodap ko. Rindu lak kat ayah saya walaupun baru je antar dia semalam. T_T

20 comments:

gedek! said...

Nanti anak kau sambot hari bapa untok kamu, pasti kan kamu yang bayar, tahu!

Asrul "iLham" Sany said...

gedek! : Masa tu atok die yg blanje kahkahkah

Nasriq said...

wuaaa... makan busat...

CuteOven said...

asrul...best kan bile jadi anak bapak...

zati embong said...

grand season htel tertinggi kt KL rite?ke da ada yg tnggi?hihi

Asrul "iLham" Sany said...

Nasriq : MAkan2

Asrul "iLham" Sany said...

CuteOven : Lama tak nampak awak kat sini ;D

Asrul "iLham" Sany said...

zati embong : Ye ke? X tau lak saya

;D

TeAqArH said...

sodapnyo la pastry tu...buat teaqah lapor la pulak..:(

Asrul "iLham" Sany said...

TeAqArH : Sodap, pree agi muahahaha

cik ayin said...

anak ayah..telefon la hari2 :)

Asrul "iLham" Sany said...

cik ayin : Itu wajib

;D

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

makanan semua sgt lazat2...yummy...

Asrul "iLham" Sany said...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ : yg best dapat spend masa ngan my dad

;D

oRkEd PuTiH said...

rindu kt arwah ayah sy jgk=(

Asrul "iLham" Sany said...

oRkEd PuTiH : selalulah berdoa untuk dia ya

;D

khairul akmal azman said...

anak aboh!..torbaik la.!

Asrul "iLham" Sany said...

khairul akmal azman : Terbaek. thanks sb dtg singgah blog aku

;D

So Shy Lady said...

huhuhu desserts tuh...nak jugak!

Asrul "iLham" Sany said...

So Shy Lady : Sile...sile beli skunk hohohooho

Followers