Thursday, June 9, 2011

Kalau Saya Pree

pak cik le yang tulis buku yg saya baca skrg

Kalau saya pree, saya nak wat benda-benda ni:

1. Habiskan baca buku Millennium Trilogy oleh Stieg Larsson. Baru sempat habiskan buku pertama the Girl with the Dragon Tattoo. Tu pun ambik masa dua hari, wiken lepas. Harap wiken ni dapat habiskan satu buku lagi. Baideway cite ni membuatkan saya rasa serammm...

2. Nak main games Pokemon NDS dengan member. Lawan-lawan pokemon. Main sorang-sorang tak best.

3. Hangout dengan kawan lama saya iaitu Zaki. Malangnye beliau pun sama busy cam saya.

4. Habiskan tengok koleksi dvd. Beli je, tengoknye idak.

5. Layan tiga movie dalam satu hari. Dulu masa blaja, slalu je wat cam ni. Skrg nak tgk satu muvi dalam satu pun takde masa.

6. Balik kampung. Arghh, rindu kat ayah saya. Walaupun beliau call hari-hari, saya tetap rindukan beliau.

p/s : Tapi kalau tak busy, saya lak rasa tak best. Apadaa...

4 comments:

Cik Bidadari said...

kalau saya free.. saya nak habiskan buku novel yang hampir 20 tak bukak plastik lagi... 3 buku baru beli... tgk The Monk sampai habis... adoi... byk rupanya.... arghhhhhhhhhhhhhhh

cik ayin said...

ari2 saya free..huahaa

Asrul "iLham" Sany said...

Cik Bidadari : sile bukak ye, cian kat buku2 tu. hohohohooh

Asrul "iLham" Sany said...

cik ayin : terbaekkk

;D

Followers