Monday, June 6, 2011

Kungfu Panda 2


Sayalah panda yang gemuk tapi chomel tu...

Tengok Kungfu Panda 2 dengan anak member (Member hi skol dan suka kumpul menan gak). Dia mintak tolong jaga anak dia kejap sebab dia nak setelkan masalah yang tak boleh disebutkan kat sini (sensitip).

Sangat enjoy tengok kungfu panda 2 walaupun anak member asyek tanya banyak soklan masa nonton. Kalau dulu rasa cam hampagas layan soklan2 masa tgk muvi, skrang rasa cam best mungkin sebab budak yang tanya.

Teman dak tu sampai petang. Best dapat teman die. Maybe naluri nak jadi bapak dah tebal kot. hohohooho.

Yang paling BEST, masa ayah die ambik, dak tu siap cakap...

"Unkle ngan daddy sama je. Cam budak-budak kalau tengok menan."

p/s : Dah banyak kali jadi ayah angkat anak2 member, bile lah agaknya dapat jadi ayah yang betol2 lak???

18 comments:

fawzeah zea said...

insyAllah..bila da tiba msanya nnt,dpt la jdi ayah btl2 =)

http://bukankosong.blogspot.com/ said...

ha..ha..

aku tak suka bdk...anak sendiri ok kot...

Asrul "iLham" Sany said...

fawzeah zea : Amin, thanks ya

;D

Asrul "iLham" Sany said...

http://bukankosong.blogspot.com/ : biase le, ko muda agi...

;D

Nasriq said...

kalau nak jadi ayah betul, kena la cari mak yang betulnya...

oRkEd PuTiH said...

huhu..nk jd ayah eh????cri la ibu nye cpt2!!!

Asrul "iLham" Sany said...

Nasriq : Hahaha, coming soon...;D

Asrul "iLham" Sany said...

oRkEd PuTiH : nak die yg carik sy...hahaha

Arfazilah Abka said...

bestnya dapat tgk kungfu panda..sy belum sempat...baby tak kasik chance..hehhe..

Asrul "iLham" Sany said...

Arfazilah Abka : Takpe, u leh tgk baby...

lagi chomel

;D

zati embong said...

dah ada potensi 2.carilah cpat.hihi

Asrul "iLham" Sany said...

zati embong : Kumpul dut byk2 dulu muahahaha

nyanyisunyi said...

nampak ada ciri2 jadi seorg bapa mithali ni sebab suka layan budak2..anak2 akak pun suka giler katun2 ni..mainan pun sama melambak kat umah, komik dgn mainan bagai..anak no 2 teror melukis katun n karekator...

Asrul "iLham" Sany said...

nyanyisunyi : Wah best tu kak, anak2 yg kreatif

;D

♕ Mr.IX ♂ said...

aku pun suka tengok kartun... Doremon!

Asrul "iLham" Sany said...

♕ Mr.IX ♂ : Semua kartun aku layan mauahahaha

So Shy Lady said...

ahaks btul kt anak tu...cam bdk2 hahaha jgn marah jgn marah!

Asrul "iLham" Sany said...

So Shy Lady : Hahahaha, tak marah pun, dak2... comel layan

;D

Followers