Friday, November 25, 2011

Menan Itu Ohsem

Belum ambik menan baru, Captain America yang baru sampai kat kedai menan, kuar pulak satu lagi menan baru ohsem. Captain America (Rescue Version) pulak akan kuar mengopakkan akaun bank saya. Seb baek kesayangan saya spesis yg ohsem gak walaupun saya gila beli menan tahap otomen. (ada kaitan ke ngan entri ni? hahaha) Pe2 pun minggu ni rasa sgt2 ohsem sebab ada rezeki baru menulis beberapa artikel. Amin. Rezeki anak2.Ohsem!


23 comments:

Saiazuan said...

fuhhhh smarttttttt :D

Asrul "iLham" Sany said...

Saiazuan : Ofkos... :D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Ai suka Tgk capten America ni sbb ensem giler
Badan berketul2 ngeee
Dush over....ya melayang la 500 hengget beli benda ni je ngeee

mynshazmin said...

wowww really awesome!!!!

Asrul "iLham" Sany said...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ : I know u lap Ashraf kan hahaha tetiber

mynshazmin : Ohsemmm.... :D

Hanie_Dew said...

ooohhhhh...memang ohhseemmm...

Asrul "iLham" Sany said...

Hanie_Dew : Kacak... ohsem :D

*SiRibenMerah said...

hensemnya...
aduhhhh..
tergoda~ nnt nk ngorat la jugak...

Asrul "iLham" Sany said...

*SiRibenMerah : Sile ngorat, sb dia ohsem muahahhaa

:D

Umie Artoqiemie said...

amboi ohsem sokmooo :D

Asrul "iLham" Sany said...

Umie Artoqiemie : Aku dah terkena virus ohsemmm hahahhaa :D

Chuu Muqhlis said...

ohsem2 dah mcm umie lak nih., msti kt uma ko byk menan bersepah2 kan haha

dill said...

lawanye figura! teliti btol pembuatannye

dill.

Asrul "iLham" Sany said...

Chuu Muqhlis : Tu ar, aku dh berjangkit ngan perkataan tu, ofkos ar rumah aku berlambak menan yg ohsem

dill : antara sebab sy suka beli figura aksi ni :D

Juliet_iRa~" said...

wahh dasyat laaahh..;p
chop2..menan ni mksudnya apa?haha..sorry xtau..ni blur ni..

ehem2 ira suka kumpul model je..skang dia sibuk kumpul model kereta y kena psg sndri..apa tah namanya..huu..sll kecek suh belikan tp ira xlyn..kuang2..kena kumpulnya smpai abis br leh pasang n perfect..:)

psss : br stat bc tp dah blur..hahah..byk sgt bnda y mnjadi tanda tanyaa..waa benci2!! ;p

Asrul "iLham" Sany said...

Juliet_iRa~" : Ehem2 u memang ohsem :D

Juliet_iRa~" said...

ahaha..

awk pon ohsem gak!da ada anak kan..haha..daddy y ohsemmmmm..;)

dl pelik nape lelaki suka bnda2 gini..heee..skang xpelik da..;p

oh skang da tau apa itu menan..kekeke..tp xleh ajar kat anak murid nt sbb ni bahasa y slh yea..ni y cikgu nak mrh ni..kekeke ;p

Hanis MY said...

wahh kakkoi menan baru best pulak sebut tulis menan

rozeeta rashid said...

an expensive hobby indeed! hehe. berapa ratus pulak yang ni?

blog-tips-kurus said...

saya hampir keliru baca entry kamu-ejaannya..hhhmmm... yelah, budak jaman sekarang... ;)

ishiko said...

best ke captain america ni

EpoLįƒ¦Kekunangpelangi said...

Dulu rajin kumpul figura-figura. Tapi orang kata, simpan patung dalma rumah nanti malaikat tak masuk. eh? :P

Bidadari Syurga said...

sah lepas ni adik boleh bukak museum menan tahuuuuuu :)

Followers