Wednesday, September 7, 2011

Watak-Watak FEMES Yang Masuk Dalam Shorts Amer + Ashraf

Watak-Watak blogger yang KOMPOM masuk shorts/teasers Amer+Ashraf

1. Jue - watak yang suka kritik dan guna hair products
2. Hanie_Dew - watak awek ayu yang suka kat...???
3. Bidadari Syurga - watak yang akan berkolaborasi dengan Ashraf
4. mynshazmin - watak cikgu tadika
5. ☆*♥L@dy @yU♥*☆ - watak akak glamer + sempoi
6. khairul akmal azman - watak student filem
7. Hizami Rahim - watak 'gile2 punye jahat'
8. Mya - watak baik + comel yang suka 'beruang'
9. delarocha - watak mamat angau
10.zati embong - watak ada kaitan ngan Tukang Karut
11.Tukang Karut - watak ada kaitan ngan zati embong
12.syasya - watak jahat, flirtatious
13.Run Away♥ - watak yang suka lari2
14.CintaZulaikha - anak dia kawan ngan Syrena
15.monologtinism - watak poet yang androgyny
16.Saiazuan - watak mamat gadget
17.sahromnasrudin - watak yang cam 'padi'
18.Hans - watak anti kat 'PP'
19. ghost writer - watak yang mahu tukar 'career'
20. Juliana @ Vee - watak fashionista
21. aleen aiden - watak awek ganas
22. JOHN AL BUAYAk - watak kucing miang
23. Puteri - watak kucing awek yang bakal dingorat oleh John

dan yang terakhir, of courselah blogger yang saya suka...Siapa dia? RAHSIA. Segan nak letak nama beliau dalam list ni... Cukup saya tahu siapa dia, dia pun dah TAHU saya suka kat dia.

68 comments:

Jue said...

wah i like! case study betul ni hihihi
byk btul feat blogger...barulah meriah kan !! suka2


.Run Away♥ - watak yang suka lari2

ini menarik hihi..sbb tertanya2 lak suka berlari2 mcm jogging atau suka lari sbb termasuk dlm masalah hihihi best2

Asrul "iLham" Sany said...

Jue : awak ngan Hanie_Dew... partner in crimes yang kenakan samada Amer or Ashraf...tungguuu

;D

agak2 korang akan jadi apa ye dalam my short #2 ni? hohoho

sahromnasrudin said...

watak padi??? sy eksaited tertunggu2 dimanakah peranan saya di sebalik watak ini..mesti best kan...

Puteri said...

dah macam producer wat PC memperkenalkan director n barisan pelakon la plak..

*bila lah novel ni nak siap agaknya..

Asrul "iLham" Sany said...

sahromnasrudin : Tunggu cameo kamu...

Puteri : Novel maybe lewat sket, tapi short2 Amer+Ashraf akan dibuat secepat mungkin, next one will be on next week

;D

Puteri said...

**mesti john senyum bangga sebab gambar dia jadi background blog ni..

Asrul "iLham" Sany said...

Puteri : Ofkos...anyway, saya nak tanya, Puteri n Bidadari Syurga orang sama kah @ lain2? Kalau lain2 saya mau feature kamu juga ye dalam short saya

;D

Hizami Rahim said...

haha. macam mane la rupe aku jahat ye.

Hanie_Dew said...

waaaaaa eksiated nya.. partner in crimes. i loike. tak nak teka kitorang jadi apa sebab aku suka surprise.

suke banget......

Asrul "iLham" Sany said...

Hizami Rahim : Ko jaat2 cute ar..hahaha

Hanie_Dew : Tungggu... Next Week

;D

Puteri said...

kami orang berbeza..

jadi pelakon gak.?? tak yah kot..

tapi kalau nak bagi gak..saya lebih suka jadi kucing comel or hamster yg bakal dingorat oleh john al buayak yg tomei itu.. hahahahah..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

suker buat ai kembang kucup nie....ai suker watak vass gitew..faint
alololo x leh taw ker blogger itew?
owh ai keciwa...ramainyer masuk jadik extra ni ngeee

aleen aiden said...

kecewa.wa xde dlm senarai. =_='

eh,ni dah jadi kroni john al buayak ke ape neh?h3

Asrul "iLham" Sany said...

Puteri : Menarik gak tu cadangan awak... Puteri adalah awek John...

;-)p

Asrul "iLham" Sany said...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ : Saya feature semua blogger yang nak masuk...

aleen aiden : Ingatkan lu taknak... wokeh, gua featurekan lu gak...

;D

monologtinism said...

ee. ee.
aku perempuan lah. tulen. jelas.

tapi, tak apelah.
wwuuu. poet androgyny yang suka-suka berpoetry~
haha. kau ni. takpe. aku tunngu cerita dia.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

bagus la
appreciated geng blogger ngeee

Asrul "iLham" Sany said...

monologtinism : Hahaha aku nak featurekan ko ala2 androgyny...

tunggu

;D

Asrul "iLham" Sany said...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ : Ofkos, tetambah akak yang glam ni...

p/s : Takleh bgtau sape blogger yg saya suke... tapi beliau pun dh tau sy suke gile2 kat beliau...

;-)p

Jue said...

amer ke ashraf ke..kitaorg x kisah kekeke dan wp xcited nak tahu apa akn jd ngan watak jue & hanie, rsnye den sanggup tunggu smpi next week hihihihi

br la full of suprise! hohohoo

partner in crime beb! psst: kitaorg in real life pun pnah buat sumting hohoho skali je la..ade ms cecite hihi

Asrul "iLham" Sany said...

x sabar nk bg kamu berdua baca gak haha...

ada adegan2 seksi... dari salah seorang watak utama...

;D

ORLANDO AHMAD said...

macam kenal gambar background ngko ni baiii warghhhhaaa kah3

JOHN AL BUAYAk said...

malu La saye bang, mekaciihhh ;-)

Asrul "iLham" Sany said...

ORLANDO AHMAD : Turn anak ko lak jadi artiss hahahaha

JOHN AL BUAYAk : Malu2 meow lak John... tunggu kemunculan awek ko bernama Puteri tau...

;D

Az-Zahra Fauzee said...

fulamak, siap featured blogger2 lagi..
can't wait for the result..
tehee~

khairul akmal azman said...

alhamdulilah gua dapat watak student filem..hehe..amin....


ada gak gaji bulan ni..hehe

Asrul "iLham" Sany said...

Az-Zahra Fauzee : Tungguuuu...

khairul akmal azman : gaji sket je ar, semua John dah kebas hahaha

Mya said...

yeayyyy got me in here =D watak baik comel suka beruangggg weee ^-*

cant wait nak baca nanti. thanksss =D

Bidadari Syurga said...

yes... dpt jadi watak... yeah yeah... yahooooo.... tak sabar nak baca storynya bebetul....

ps: akak tgh maintain sabar ni... erkkk... tapikan... glamor john...

Bidadari Syurga said...

ehem eehem... satu watak misteri tu sapa? yg tu lagilah akak tak sabar nak tahu@baca...

Asrul "iLham" Sany said...

Mya : Awak watak yg 'cute' ;D

Bidadari Syurga : *malu*

;-)p

Puteri said...

ye..ye..kite pon tgh tunggu sapa la yg sangat spesel tu.. jeng..jeng..jeng
bila nak umum??

teha said...

suke watak mya sbb die comel n baik.. hehe

Asrul "iLham" Sany said...

Puteri : Jeng3...

teha : beliau memang comel pun haha

Hans said...

tak sabar nak tgok watak aku berkembang

CintaZulaikha said...

terbaek dari ladang ternak lah agie..wuahahhaha

Wanz Mejuez said...

watak gua tukang besi buat pisau takda kaa??'

haha

mynshazmin said...

wow! cikgu tadika yg vogue tau.. hihih.. thanks anyway :)

delarocha said...

bawak watak angau? ceh...

zati embong said...

TK!kita di scandalkan la Tk!

hahaha.

harap2 tunang2 kitorg xjmpa blog asrul.haha

Papa Mifz said...

sapo la beliau itu....apo nak segan2...kasi tau la kat semua kwn2...

Asrul "iLham" Sany said...

Hans : Tu ar, ko jadi pencinta kucing...

CintaZulaikha : Anak ko pun ada nanti

Wanz Mejuez : Menarik gak tu... :D

mynshazmin : Harusss

delarocha : Hahaha watak ko nanti cute

zati embong : Hahahaa, nanti skandel lite2 je

Papa Mifz : Err... Adalah ;D

ILA HonEyBuNNy said...

wahahha...cian jat ada kena mengena dengan TK...hehe...

ehem3...sapa y rahsia tu...kami semua nak tau neh...hehe

Pembunuh Tanpa Bayang said...

kurang faham...tapi cuba untuk faham

Tukang Karut said...

eh... aku diskandalkan... tidak tidak tidak... aku setia orangnya... hoho...

^baju kurung^ said...

kretip blogger la kamu ni..gud3. btw, apehal si john trtempek kt sini ni? oh lupa, kucing miang

EzayHadry said...

wahh ramai nye watak..meriahh!!
ekekeke tak sabar nak tengok sorang2 watak ni..semua familiar name

Saiazuan said...

haha watak mamat gadjet.. ;D

Asrul "iLham" Sany said...

ILA HonEyBuNNy : Nanti saya cameo kamu sbg arnab bley? kawan John

Pembunuh Tanpa Bayang : Aku nak cameokan bloger2 dalam shorts gay aku

Tukang Karut : Cameo ko ngan Jat versi skandel cute hahaha

^baju kurung^ : John kan artis...

EzayHadry : Ko takmo masuk cameo?

Saiazuan : Tunggguuu ;)

Hanie_Dew said...

tetibe lak rasa setiap hari yang dilalui semakin lamabt untuk menanti minggu depan.

waaarrghhh..cepat la next week.

Asrul "iLham" Sany said...

Hanie_Dew : sabo... muah

;D

bukankosong said...

nak buku nih free!

:p

Asrul "iLham" Sany said...

bukankosong : Leh je, blanje ice cream baskin n robbins dua pint... murah je... hahaha

blog-tips-kurus said...

fiwitt!! fiwittt!!! :-)

Asrul "iLham" Sany said...

blog-tips-kurus : ;-)p

Run Away♥ said...

rasa mcm dah tgk movie ni...hak...;d

Asrul "iLham" Sany said...

Run Away♥ : ye ke? haha

Jue said...

thx beb sbb update jue ngan hanie
amboi siap bincang ngan kekwn lg kan, tah pe la yg dok dibincangkan tu =)

hanie bw watak awek ayu..memang sgt sesuai sbb dia sgt lemah lembut

jue ngan hanie ni mcm ying yang =)

Asrul "iLham" Sany said...

Jue : A.ar... sb tu nak tunjuk perbezaan tu...

sy memang slalu bincang ngan colleagues pasal keje sy sb diorang ada idea gile2 comel

;D

HEROICzero said...

ni gua ni mana ni ?

syasya said...

waa.a......diriku jadi perempuan gatal!!!! nice la john hehe pape update okeh! cant wait to read the story!

Asrul "iLham" Sany said...

HEROICzero : Eh nak masuk gak ek? Boleh je...nanti gua masukkan

syasya : Awak kan nak watak jahat...hahaha

John memang ARTIS

;D

Uchi kay-f @hmad said...

anneyeong!!!
watak akhir tue mesti special ekk! gambatte!

gwe fan anime naruto!
kamsahamnida..!

Asrul "iLham" Sany said...

Uchi kay-f @hmad : Ofkos...hahaha

gua minat Pokemon

;D

Umie Artoqiemie said...

pelakon tu yang best..

Asrul "iLham" Sany said...

Umie Artoqiemie : Tu ar. hohoho

thanks sb sudi singgah, akan singgah blog kamu nanti

;D

アヌム ちゃん said...

wah banyak watak.meriiahh..huhuuu

Asrul "iLham" Sany said...

アヌム ちゃん : Watak2 femes tu

;D

Followers