Thursday, September 22, 2011

Relation Ship

I'm a workaholic (married with my works), a coffee addict, bad at remembering numbers (birthdays, special days, important dates except work-related), not easily get jealous, a homey lone ranger and have a serious abusive relationship with buying shoes and toys. 

And sometime I think I have no soul.

Are you sure you still want me?


35 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

jgn terlalu workaholic sgt uols...x bagus kang kena tinggal ngan bini nnt ngeeee

Uchi kay-f @hmad said...

setuju dgn lady ayu!

ORLANDO AHMAD said...

kite 2x5...

Jue said...

pe ko rs sama cam aku rs weh
aku pun workaholic tp skrg dah reduce
office = 2nd home
........................

dill said...

err. rasenye saye pun workaholic. lalala~

dill.

Hanie_Dew said...

workaholic jugak sampai kalo kat umah pun orang carik, mana hanie tak turun makan pun.
aku = sambung buat report kat alam bilik. (nasib jadi kuli. haih =.=')

sebab tu risau nanti stress muke ada wrinkles auww tak come dah nanti xdpt cameo dlm novel ni. hihi (^.^)v

Tukang Karut said...

aku pun 2 x 5 x10 x 16 x 17... Hoho...

HEROICzero said...

ha ha ha ha ada chance ke nak cameo ? lu letak la apa2 , kalau cameo gua masuk , inform gua tempat biasa .

>_________________________<

delarocha said...

wanna perfect soul, wanna perfect body but i'm a weirdo - creep/radiohead

Papa Mifz said...

hidup kene balance bro....mengingat numbers sgt2 la penting...mcm mano nak mengingat...cubo lu hafal sifir balik..haha

norh said...

muda2 ni takpe nak workholic..esok tua2 baru buat malas keja..he he

khairul akmal bin azman said...

"serious abusive relationship with buying shoes and toys. "

terbaik..aku cam ko gak!

Citarasa Rinduan said...

time muda mmg macam tu..dah bertambah usia..
romantik.. eheheh

Saiazuan said...

to be in the same ship~

iMBobo said...

kerja kuat bagus, tp kena ade quality time with family also.. :)

CintaZulaikha said...

still lah...ko kan kaya...hehehe

Jue said...

beb, next short bila kuar?

Jue said...

wokeh, akn ku tungguuuuuuuuu =) thx beb!

Uchi kay-f @hmad said...

masih blm terlewat....pilihan ditgn kite...!!!

gedek! said...

don't worry...

Tuhan maha kaya... dia akan bagi jodoh yang 'sesuai' dengan kita....

haha

khairul akmal bin azman said...

hehe..tukar background kapal karam lak..de maksud tersirat ni

monologtinism said...

asalkan jangan diabaikan hak Dia dan keluarga.

zati embong said...

ala,kalau dah syg,snggup terima semua 2 dik

O.o

Run Away said...

workaholic...tapi jangan abaikan benda lain juga..;d

Run Away said...

workaholic...tapi jangan abaikan benda lain juga..;d

アヌム ちゃん said...

kerj2 kerja juga..bab lain jgn di lupaa.heeeee..

intan.maisarah said...

i still want you.

Hanie_Dew said...

cepatla next month...

teha said...

xsuke sngt org yg workaholic nie.. hehe

puteri ain said...

kalau byk duit . soul xde payah jugak tu . hehe

Arfazilah Abka said...

Ure what u are...hihi..

eita said...

kita serupa.....chewah macam lagu headwind plok

L said...

ada punya soul.. cuma xjumper lagi...

jom kita solat?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/6-jahanam-2.html

budakijaupendek said...

ala kenapa no soul?
hehe

missSenget said...

yerp..

very sure..!

Followers