Tuesday, September 13, 2011

Updates

- Amer+Ashraf part 3 sudah siap, tapi akan dipublish next week untuk mengelakkan orang-orang 'muak' dengan kisah mereka. haha
- memperkenalkan 3 watak baru
- 7 orang bloggers akan buat cameo 'comel'
- tidak berlatarkan di Kuala Lumpur



42 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

alah next week lambat la
buat la dlm seminggu 3 kali gitew

Asrul "iLham" Sany said...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ : Kalau selalu nanti orang muak lak...

anyway, tunggu next week cameo dari seorang akak 'glamer'...

;-)p

Anisa Hang Tuah said...

hhohoh.

tak sabar!

Asrul "iLham" Sany said...

Anisa Hang Tuah : Sabor... :D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai suker nama ayumi (senang ingat gitew) boley??? ker dah create nama lain kat akak?

Asrul "iLham" Sany said...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ : Ayumi tu CUN kak...

saya akan feature dua nama : ☆*♥L@dy @yU♥*☆ dan Ayumi

;-)p

bujal X said...

aku nak watak abang mata buntang.keh keh~~

tq btw~

Asrul "iLham" Sany said...

bujal X : Menarik gak ni... will consider...

thanks for suggestion

;D

bukankosong said...

100% understand

bg novel u xclusif sikit k, hu..hu..

Hanie_Dew said...

hohoho..siapakah cameo 'comel' tersebut? nantikan kemunculannya di minggu akan datang..(iklan berbayar ni tau tak).

macam biasa tak sabar nak tunggu part 3 dan seterusnya.

Asrul "iLham" Sany said...

bukankosong : *senyum*

Hanie_Dew : Hahahaa, bangga blogger fofuler cam kamu siap wat iklan untuk i, baideway thanks sb sudi feature sy dalam short comel di blog kamu + Jue

;D

Bidadari Syurga said...

tak sabarnya... lalalalalala... nak tgk cameo yang lain plak... lalalalala...

Asrul "iLham" Sany said...

Bidadari Syurga : Tungguuuu.... :D

Umie Artoqiemie said...

hahaha.. agak2 aku ade dak? :P

Asrul "iLham" Sany said...

Umie Artoqiemie : sure, kalau kamu mau ar... nak jadi watak apa? bg cadangan...

:D

Hanie_Dew said...

hahahaha yang tu lawak okey aku buat red velvet untuk lelaki boroi? hahahaahahaha..

Run Away♥ said...

nak tgk gak...kah...;d

Tukang Karut said...

semua komen pasal novel je kan... up je la entry tu... hoho...

ORLANDO AHMAD said...

gua harap ramai hot stuff

Asrul "iLham" Sany said...

Hanie_Dewa : Kalau dah suka...boroi pun nampak 'seksi' kah3...

Run Away♥ : Tunggu cameo kamu ye...

Tukang Karut : Coming soon...

ORLANDO AHMAD : Semua 'seksi' hahaha

Uchi kay-f @hmad said...

nak tahu citer selanjut ttg watak si hanie & ci jue...

Asrul "iLham" Sany said...

Uchi kay-f @hmad : Wah, peminat diorang ek...

maybe diorang akan cameo lagi dalam versi novel lak...tp tak plan ag...

:D

teha said...

hoho.. lmbt lg laa kne tggu.. hehe

Asrul "iLham" Sany said...

teha : Isnin depan... dah siap, tp kena 'hold' dulu

:D

Mya said...

cant waittt =)))

khairul akmal bin azman said...

ok..gua tgu..

delarocha said...

tak jemu punnnn

Asrul "iLham" Sany said...

Mya : Tungguuu....

khairul akmal bin azman : Tungggu ye student pilem :D

delarocha : Aku terharu haha

Saiazuan said...

thanks sbb suka layout bru aku..hehe :D

Asrul "iLham" Sany said...

Saiazuan : Sama2 kasih

:D

blog-tips-kurus said...

'Drama Minggu Ini' ke? hoho!

*tembam lagi cekci drpd b.o.r.o.i!!

Asrul "iLham" Sany said...

blog-tips-kurus :

"Nak wat cam ne? Dah saya suka laki yang boroi... Seksi," kata Ashraf bangga sambil membelai perut boroi Amer yang berbulu lebat itu.

ILA HonEyBuNNy said...

menarik....

ramai yang tunggu tu...hehe

Asrul "iLham" Sany said...

ILA HonEyBuNNy:

"Ye ke ramai yg tunggu kisah kitaorang? Takut bosan je nanti," kata Amer merendah diri.

Papa Mifz said...

Tunggu je la nampaknye nih..

Asrul "iLham" Sany said...

Papa Mifz : Tungguuuu

Hanie_Dew said...

"Hanie_Dewa : Kalau dah suka...boroi pun nampak 'seksi' kah3..."

aku : ahhh...pengsan lagi.

Asrul "iLham" Sany said...

Hanie_Dew :

"Keboroian itu lambang kelakian," kata Amer bangga, sambil Ashraf baring celah ketiaknya.

haha

Puteri said...

iissshhhh..lambat nye..tak sabar ni..

Asrul "iLham" Sany said...

Puteri : Tungguuu...hohohoho

Jue said...

akn ku tungguuuuuu **nyanyi la konon hahaha**

Asrul "iLham" Sany said...

Jue :

"Sabar ye, bagi masa kat kitaorang bermesra dalam bilik dulu," kata Amer sambil kunci pintu bilik sebab takut Syrena datang kacau.

Followers