Thursday, September 15, 2011

Alice Resident Evil : Afterlife

A new toy joins my toys family. yeay. Can't wait for more to come. 


48 comments:

Mya said...

memang suka watak ni! cantik dan hebat. hee =)

Asrul "iLham" Sany said...

Mya : Sama. Obses ngan siri resident evil n milla as alice

:D

Izuan said...

ganas. she looks scary though. kalau ade nyawa dah lama ko jadi mangsa dia huhu

bukankosong said...

nasib baik dapat muka yg cantik

klau yg lama, a bit menyesal yer

ORLANDO AHMAD said...

milla jovovich ni waktu mula2 keluar resident evil memang nampak cun melecun tapi skang ni dah lain laa..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hobi yg boley buat wallet makin nipis ni ngeee

Tukang Karut said...

isk... aku rasa dah jadi macam muzium toy dah bilik kau kan?

Asrul "iLham" Sany said...

Izuan : Kalau ngan dia, aku pasrah je... Kalau ngan ScarJo lagi le... rela terus...hahaha

bukankosong : Legaaaa..

ORLANDO AHMAD : Skunk dia lebih ganasss..aku suka...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ : Kena menabung byk2 hahaha

Tukang Karut : Ofkos... :D

Hanie_Dew said...

aku pun minat gila kat milla & watak dia ni. nampak cool je kan pompuan jadi hero.

Hanie_Dew said...

vlog tu memalukan. aku nampak merah ye. adakah semerah kek red velvet?. oh tidak. tu sebab lighting tu.

asyik gelak sebab malu tengok muke sendiri kat skrin. pastu dgr suara sendiri cam katun je.

Asrul "iLham" Sany said...

Hanie_Dew : Tu ar, minat giler kat aweks2 ganas ni...

merah cam red velvet ar best...sodap...hahaha... neway, suara korang berdua ok pe? CUTE

;-)p

ishiko said...

fuhh.. sia[ dgn baju.. cam barbie doll plak :P

Asrul "iLham" Sany said...

ishiko : Barbie versi ganassss....

aleen aiden said...

perghh,kau memang collect benda2 mcm nih ye?

nnt tunjuk lah lagi koleksi kau. :)

Asrul "iLham" Sany said...

aleen aiden : A.ar...obsesi terhadap action figures...

;D

Jue said...

nape ko amik pix aku tanpa kebenaran ni hahaha
aku tgh plan amik lesen senapaang **tol ke**
spy misi ke perempuan cool akn ttunai haha

PenuliS said...

errr..tk kenal pun watak dlm pics tu.ngee~

Jue said...

lupe ckp..tu bkn cincin kawen hahaha...aku mmg suka pakai cincin byk2 cuma time g keja je x pakai hohohoho

CintaZulaikha said...

tak suka r ceta nih...serius..tak tau napa.

♕ Mr.IX ♂ said...

ko mcm kawan aku je minat figures ni....

Asrul "iLham" Sany said...

PenuliS : Beliau adalah Alice yg dilakon oleh supermodel femes Milla Jovovich, dari franchise games zombie yg best hohoho

CintaZulaikha : Takpe, yg penting aku suke sb minah ni ganasss...

♕ Mr.IX ♂ : Ye ke? Kenalkan aku ngan kawan ko tu, mana tau jodoh hahaha

Asrul "iLham" Sany said...

Jue : Suka kat jenama Tous... or any cheap accessories. Nak lawan Ashraf memang tak mampooo T_T

Jue said...

haha kan. ashraf suka beruang sbb tringat perut amer la tu hahaha
aku kumpul owl ring!hhohohohohohoho **betul punya, bkn rekaan haha**

Hanis MY said...

wow! ohsem...

Asrul "iLham" Sany said...

Jue : Suke burung antu gak...hohoho

Hanis MY : Ape tu?

Hanie_Dew said...

jue janji aku nak bagi owl ring. tak dapat pown. sedih.. nak mintak ngan ashraf, amer marah tak.

Uchi kay-f @hmad said...

aq tak minat! aq minat sakura...boleh kan..

Asrul "iLham" Sany said...

Hanie_Dew : Tu ar, Amer tu kuat jeles, walaupun ngan awek...

Uchi kay-f @hmad : Aku minat Pokemon hahaha

Hanie_Dew said...

ko perasan tak ada freeze expression dalam tu.

aku memang pakar ter-buat expression camtuh. hahaha.. dah tgk balik baru perasan. pastu teringat cerita zaman study ngan watak hanie masa bagi red velvet kat amer. hahahha..

cume jue tak bawak dslr semalam.

Finaz Jaafar said...

alice adalah sangat cool hokeyyy!!! dah la tetap gojez walaupun dah lawan2 bagai ni..huhu

delarocha said...

sblm ko pakaikan dia baju..dia sexy tak.. kui kui kui

monologtinism said...

eiy delarocha sangat tidak sopan.

oh mujur, aku tak terlibat dengan permainan macam ini lagi -_-' haha

Mya said...

agaknya ada lagi x sequel pasni?

Saiazuan said...

lara croft!

Asrul "iLham" Sany said...

Hanie_Dew : Perasan, tu yang cute hahaha

Finaz Jaafar : She's a bad-ass, thanks sb sudi melawat blog saya taw. nanti saya BW awak alek.

delarocha : Badan dia dibuat cam manusia betul. jadi...fikir le sendiri haahaha

monologtinism : Sedari dh dewasa, i je kanak2 ag. hahhaa

Mya : Ada... ngah shooting skunk

Saiazuan : Errr. tu Angelina Jolie, ni Milla Jovovich ler...

teha said...

hoho.. ganas perempuan tu.. hehe

Asrul "iLham" Sany said...

teha : Tapi menten seksi kannn :D

dill said...

adik saye sangat suke main game ni dulu. saye tukang sorak je. hehe

dill.

Run Away said...

mcm sy jew ni kan...;d

Asrul "iLham" Sany said...

dill : Saya tukang main, tgk muvi n beli skali hohohoo

Run Away : Awek ganas r ni? hohohoo

Az-Zahra Fauzee said...

alice memang hot la...
hihihi~

Asrul "iLham" Sany said...

Az-Zahra Fauzee : Setuju ;-)p

khairul akmal bin azman said...

gua suke simpan gundam..robot2..smart la.

Asrul "iLham" Sany said...

khairul akmal bin azman : Aku dulu pun sama, gundam...

tapi dh tua ni, high end toys ar lak hahaha

zati embong said...

bertambah lg nampaknya koleksi.hihi

Asrul "iLham" Sany said...

zati embong : ofkos.. :D

ILA HonEyBuNNy said...

nak pinjam sekejap boleh?heheh

Asrul "iLham" Sany said...

ILA HonEyBuNNy : Xleh hahaha :D

Followers