Wednesday, September 14, 2011

A Day Out With my Adik

Akhirnya ada masa gak untuk berjalan-jalan dengan adik saya, Anis walaupun saya sibuk dengan kerja dan dia sibuk dengan praktikal. Kami sangat suka tengok barang-barang vintage dan ada citarasa yang agak sama. Awesome day, can't wait to go out and shop with her again. (Cuma yang tak best, handphone dia asyik bunyi je. Hish3, tak habis2 ngan kesayangan walaupun jarang lepak ngan abang sendiri)
Me enjoying ice cream (my adik belanje yeay, ignore the facts that my face looks FAT T_T)
My adik with her butter pecan ice cream. Awesomeness flavor
Bought a vintage bag
My adik bought a vintage bag as well (her bag's bigger + cheaper than mine demn)

Dinner with my sister (My turn to belanja her)
Ralph Lauren Lamb Skin Biker Jacket (Can only look and touch but can't afford to buy it...yet hahhaa)

41 comments:

khairul akmal bin azman said...

jacket mmg terbaik..harga pun terbaik..
wa.. xmmpu lg..

ORLANDO AHMAD said...

turn you blanje I bile?

Asrul "iLham" Sany said...

khairul akmal bin azman : Aku mampoo tgk je dan pakai beberapa kali sampai salegirl tu bengang hahahaa

:D

Asrul "iLham" Sany said...

ORLANDO AHMAD : Anytime... demi u...kah3

Mya said...

beg vintage itu adalah lawa! jeles =)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

OMG lawa giler jacket Ralph Lauren itew....brpa ribu uols???

アヌム ちゃん said...

best2 blnje memblanje.heee

Asrul "iLham" Sany said...

Mya : Chantek n yg penting MURAH...muahahhaa

☆*♥L@dy @yU♥*☆ : 1.7 K T_T

アヌム ちゃん : Tu ar, lepak ngan my adik sgt2 awesomeness

bujal X said...

kemain mata adik kamu~

Asrul "iLham" Sany said...

bujal X : Kah3..

Hanie_Dew said...

fuh jacket tu sanagat cool + hensem.

Umie Artoqiemie said...

vintage bag kau stylo gila weh..brapa angkat??

sahromnasrudin said...

aku pun mampu tgk je jaket tue..

p/s: watak padi tue jadi ke utk aku heheheheeee

Asrul "iLham" Sany said...

Hanie_Dew : dan sgt2 mahal... T_T

Umie Artoqiemie : rm50 je...my sisternye rm45... :D

haNIz said...

santek bag.. cari mne??

oRkEd PuTiH said...

x ajak pon kuar???huhu

CintaZulaikha said...

huhuhuh..taper agie, aku jamin 1 ari nanti ko musti dpt beli baju tuh..bukn skdr sentuh ja, nak peluk habis2san pon boley nti..hehhe

Asrul "iLham" Sany said...

haNIz : Kedai vintage kat BB

oRkEd PuTiH : Jum...tetiber

CintaZulaikha :

"Sudah tentu. Nanti badan Asrul pun akan cantik macam badan saya," kata Ashraf memberikan semangat.

Tukang Karut said...

aku beli baju dekat kedai 2 hinggit je ngan pasar malam... hoho...

Run Away♥ said...

lawa jaket tu...;d...sy dah lama tak membeli...lepas raya yg lepas...;d

bukankosong said...

mampoo je ko nak beli beb, aku sanggup bet 1 day ko akan beli.

Tp aiskrim tu nmpak sedap :p

Asrul "iLham" Sany said...

Tukang Karut : Eh, bukan baju Opis ko pun jenama Thomas Pink ke? Tettt...hahaha

Run Away♥ : Sy pun nak kurangkan membeli demi masa depan (walaupun brg2 yg sy beli sebenarnya murah muahaha)

bukankosong : Ofkos... sumday... tapi kalau nak tolong belikan sempena kelahiran mamat jambu bulan doplas ni pun best gak...

p/s : aiskrim ni sgt SODAP...

Uchi kay-f @hmad said...

eskrim magnolia satu kebat boleh tak?

dill said...

aiskrim!!! i like!

dill.

mynshazmin said...

icecream lg... tergugat org puasa ni.. hihih

Hanie_Dew said...

hhmmm..tu la orang kata,
barang baik tak semestinya mahal,
barang mahal tak semestinya baik,
tapi barang baik tu selalunya mahal.

aargghhh...kenape kah?

Asrul "iLham" Sany said...

Uchi kay-f @hmad : Ape2 jenis aiskrim pun sodap...

dill : Sile makan :D

mynshazmin : Cikgu masa berbuka apa ag, borong ar baskin n robbins hari ni murah

Hanie_Dew :

"Syrena suka designer's labels. Ni semua sebab Papa yang sjar Syrena pasal fashion-fashion ni," kata Syrena yang melentuk manja dengan Papa dan Daddynya.

:D

Hanie_Dew said...

oh. cheesecake eh. red velvet cake nak!

Bidadari Syurga said...

shopping ngan adik sendiri puas hati.. kalau nak gelakpun salah pilih baju ke hapa ke time tu gak belasah... hahahahahah... yet soon.. manalah tahu novel adik tu meletopkan... boleh beli ok? aiskrim backgruound jahat tau....

Asrul "iLham" Sany said...

Hanie_Dew : Semua pun nak...Amer cakap...hahaha

Bidadari Syurga : PE agi kak, sile ar menjamu selera ngan ais krim SODAP

:D

monologtinism said...

huyo.
shopping.
macam abang aku jugak sikit-sikit.
haha..

Asrul "iLham" Sany said...

monologtinism : hahaha satu geng

:D

Hanie_Dew said...

masih setia menunggu novel terlaris di pasaran ni.

♕ Mr.IX ♂ said...

mampu melihat jer......huhu..mmg cool jacket tu

Asrul "iLham" Sany said...

Hanie_Dew : Menunggu sambungan novel fofuler kamu n jue jugak...comel tol kisah itu...

♕ Mr.IX ♂ : Aku pun...T_T

Jue said...

wah pecan ice cream!!korg merewang p mn ni...best2..lain kali ajak!hahaha

jaket tu bole beli, dlm angan2 dulu..mn tau suatu hr nanti duit bkepuk2 hihi

beb, dr hr tu nak tanya, novel tu nanti ko akn anta kat publisher x beb

Asrul "iLham" Sany said...

Jue : Ada dapat few offer untuk publish novel ni, tapi rasanya nak cuba publish sendiri kot dalam tahun depan.

@ the moment just nak have fun explore watak2 alam Amer+Ashraf.

p/s : Kitaorang gi jejalan kat kawasan Bukit Bintang + Pavillion. Our faberet place.

blog-tips-kurus said...

alaa.. same dgn soalan En O Ahmad le.. ;)

Asrul "iLham" Sany said...

blog-tips-kurus : ofkos...

Suara Kalbu said...

Best la ada adik ..

Asrul jadi adik akak leh ? pastu belanja akak makan kihkihkih

Asrul "iLham" Sany said...

Suara Kalbu : Nanti adik sy jeles hahaha

Followers