Wednesday, September 28, 2011

A'i'S Krim : Syrena Edition


31 comments:

Jue said...

eh td p profile ko xde list blog..nsb aku sdar ade yg web page tu..suspen nyah!

suri tu sgt btuah kan dpt parent yg best..eh chop..bkn aku dah komen ke watak faberet ><~

xpe, nanti aku komen lg ><~

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

OMG eskrim
byk2 benda nyapa la comment eskrim ni sebab terasa nk mkn sgt uwaaaaa....

Little Syrena said...

kak Jue : Who's Suri? I'm Syrena Amer =)

Auntie ☆*♥L@dy @yU♥*☆ : Jum sesama kita makan. Syrena pun join Unkle Asrul makan ais krim skali =)

So Shy Lady said...

hiiiiii little syrena!
wowowo nk cikittt! ;D

sahromnasrudin said...

uncle nak aiskrim cikit..boleh la huhuhuhhhh

Asrul "iLham" Sany said...

So Shy Lady : Nah ambik cikit =)

sahromnasrudin : Nah... cikit je tau... =)

Little Syrena said...

Hish, unkle Asrul ni, cibok tol. Gi main jauh2 sana...

Auntie Shy Lady & Unkle Sahromnasrudin : Ambik cikit je tau!

=)

Lelaki Ini said...

lama la plak tak makan aiskrim!

CintaZulaikha said...

mau belas ringgit eskrem tuh...huuh..

Little Syrena said...

Lelaki Ini : Sile makan ais krim sedap.

CintaZulaikha : Murah je ni, Auntie CT. Papa blanje. hohooho

Tukang Karut said...

eskrem pop ada tak?

Hanis MY said...

hye gojes Syrena, auntie nk cikit eskelim tu boleh?

Little Syrena said...

Tukang Karut : Tu daddy dah baham

Hanis MY : Alala auntie lewat, dh abis.

=)

zati embong said...

comelnya!!!dpt anak secomel ni bestnya.

delarocha said...

syrena, mummy suka makan ais krim tak.. ahaksss

dill said...

comelnye syrena sayang. kongsi aiskrim sket ngan kak dill bleh?

dill.

Papa Mifz said...

Baru pas mkn ice cream td..

Saiazuan said...

aku trtipu ngan nama blog ni.. ~_~

haha muke pn tuka lain. adoi

Hanie_Dew said...

ye la ye la ni syrena amer. sib baik ko pilih budak ni. senang sikit nak bayangkan watak syrena tu dengan lebih mendalam.eh.pesal cam skema je ayat aku nih? =.='

budakijaupendek said...

slurp...
meleleh juga la air liur ni.

Heidi Shafiq said...

gulp! nak gi beli eskem la pasni..

Umie Artoqiemie said...

lama dah aku ngidam eskrem ni. tapi tak terbeli =="

Little Syrena said...

kak jat : Amin... =)

unkle delarocha : Mummy tak suka makan. Takut gemuk. T_T

kak dill : Ala... Dah abis... cowie ek

Unkle Mifz : Mesti besh kan? =)

Unkle Zuan : Syrena dh tukar blog ni jd Syrena nye =)

kak Hanie_Dew : Unkle Asrul lagi skema =)

kak ijau : Codap =)

kak Heidi : Cile beli =)

kak Umie : Cile beli gak =)

aleen aiden said...

perghhhh...slrrrrppp!

Hanie_Dew said...

hai adek manis. kak Hanie & kak Jue suke sangat kat Syrena walaupun ko banyak drama cam daddy kau.

アヌム ちゃん said...

nyummehhhh..oishiisou^^

Little Syrena said...

kak Hanie_Dew : Manade, Syrena drama cikit2 je, daddy yang lebih2... =)

アヌム ちゃん : Tak paham T_T

khairul akmal bin azman said...

hi serina!
xmo nakal2

Little Syrena said...

Unkle khairul : nakal cikit2 je

=)

Mya said...

comel!

bukankosong said...

windu kat syrena, entah pah nih bule jmpa ke tak...

: (

Followers