Tuesday, August 9, 2011

Kena Marah

Baru tak sampai sehari tutup MukaBuku, ramai lak yang sms/ym marah2.
Suruh bukak balik.
Susah jadi jambu ni (ayat editor, bukan saya ye)
Muahaha.
Tapi xde MukaBuku, kerja cepat je jalan.
Sabar ye, saudara-saudari.
Khamis ni kalau siap semua, saya bukak balik.
Rindu kat kamu-kamu juga.

29 comments:

rATu kEBaYA said...

makcik dah lama tak buka mukabuku..

bujal X said...

kembali lah nak~

Asrul "iLham" Sany said...

rATu kEBaYA : Saya pun...lebih 24 jm lama tu muahaha

bujal X : Coming soon, dedi...haha

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kan dah agak x lama punya ngeeeeee

CintaZulaikha said...

cam tak cayo dah 4 ari ko tak buka mukabuku kan~

LADYHEART said...

ececeh..yoko ni?hehe

Hans said...

wahhhh
retisssssssssss
hahahaha

sahromnasrudin said...

cinta muka buku ke hehehee

Tukang Karut said...

aku muka tembok!

Asrul "iLham" Sany said...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ : Lamaaa sgt...

CintaZulaikha : Manade...

LADYHEART : Seyes hahaha...

Hans : Kahkahkahkah...

sahromnasrudin : Addict...lol

Tukang Karut : Itu aku dh tau...muahahaha

ILA HonEyBuNNy said...

haha...

iya lah..kami bersabar...betul tu...kalau xde mukabuku or blog...mmg kejap ja kerja jalan..

fb kadang2 melalaikan kita..ehheh

Asrul "iLham" Sany said...

ILA HonEyBuNNy : Tu ar... tapi ramai yg dah majok sb sy tutop fb... T_T

Saiazuan said...

haha blog jgn tutup

zati embong said...

wahwah ni mmg hdup dgn fb kalau cmni gayanya.

Asrul "iLham" Sany said...

Saiazuan : InsyaAllah tak...

zati embong : Lebey kurang ar hahaha

Budiman said...

Mohon maaf. Tumpang singgah untuk menyampaikan berita. Harap tidak mengganggu.

Bersih 2.0: Merakam Semangat Zaman/Capturing The Spirit Of The Times – Pertandingan Menulis Esei dan Cereka di dalam Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris.

Lebih daripada RM6,000.00 untuk dimenangi + buku-buku + tshirt diskopi + peluang untuk karya anda diterbitkan di dalam bentuk buku!

Kalau anda berminat untuk terlibat di dalam usaha bersama merakam semangat zaman dan memenangi hadiah-hadiah tersebut, sila baca butiran, syarat dan peraturan pertandingan ini di:

http://diskopi.wordpress.com

Anda boleh juga download poster pertandingan menulis esei dan cereka ini di dalam format jpeg file dan meletakkannya di blog, website atau facebook anda.

Tolong war-warkan tentang pertandingan ini kepada jaringan dan kawan-kawan anda baik yang di online mahu pun offline!

Terima kaseh.

norh said...

dik, buku kitab baca tak? :P

oRkEd PuTiH said...

huhu...=)

Asrul "iLham" Sany said...

norh : baca...kekadang hahaa

oRkEd PuTiH : LAma tak nampak kat sini

;D

syrupmasin said...

untunglah jambu ramai org marah :D

Asrul "iLham" Sany said...

syrupmasin : Rezeki. hahahaha

ORLANDO AHMAD said...

hahahaha... best ke FB ni? hmmm kadang2 je best kowt hahaha

intan.maisarah said...

hihih
background image pun tulisan "facebook"

Asrul "iLham" Sany said...

ORLANDO AHMAD : Best ar, ramai skandel muahahaa

intan.maisarah : Wall slalu tukar2 ;D

Bidadari Syurga said...

wahhhhhh... awek jambu byk ya... huhuhuhuhu.....

Cik TeN10 said...

ahaa.. betul2.. ngadap fb ni kdg2 smpai tak sedar masa berlalu.. =)

Asrul "iLham" Sany said...

Bidadari Syurga : Rezeki. tetibe kan kak haha

Cik TeN10 : Tu ar... tapi last2 kena bukak gak sebab kena marah oleh peminat2 muahahaha

Puteri said...

heheh..ramai yang nangis..

Asrul "iLham" Sany said...

Puteri : Tu r, kena bukak alek haha

Followers