Monday, August 15, 2011

Gay = Happy

Seksi tak bulu dade saya???

Tak sangka cite pasal entri lepas mendapat perhatian beberapa editor/publisher luar (selain dari pembaca2 blog saya, editor2 saya, colleagues saya dan sewaktu dengannya).

Yang paling best ada satu publisher berminat untuk saya tulis novel pasal gay. Cam menarik offer ini. Boleh jadi penulis kontroversi (bagi saya takde le sgt tabunya)

Shikin pun suh saya buat.

Nak buat ke tak nak, nak buat ke tak nak.... Masa ngah busy ni le banyak je offer yang datang....

Agak2 korang akan baca tak novel ni? (yang penting akan beli x? hahaha)

Sekian....

53 comments:

CintaZulaikha said...

nk percuma 1..order awal2 nih..kikiki

ORLANDO AHMAD said...

Gua tengah gay sekarag ni

bukankosong said...

ha..ha..mengong mung!

delarocha said...

ermmmm

Wanz Mejuez said...

meh gua nak baca preview sikit sinopsis buku novel GAY SEc tu.,. eheheh

HARI INI DAN SEMALAM said...

aduyaii...mcm2 lahh..haha

Tukang Karut said...

tak!!!

zati embong said...

ohoho jgn dik.

Hans said...

hahahahaha
ko buat la tgok
alih2 ramai beli
hahahaha

ILA HonEyBuNNy said...

kalau ada duit lebih beli la..lau dpt free lagi nak..ehheh

i'm gay today..hehe..lallalalal

Bidadari Syurga said...

nak buat ke? aduh... manja yg keterlaluan... senyum dan gaya tu ada adah adik... ngeh ngeh ngeh... semenetara ada rezeki... kalo tanak bagi akak... huru hara jawabnya.... hohohohohoho

^baju kurung^ said...

alang2 dh ad pngalamn kan.. ap slhnye..kah3 :p

L said...

pergh.. xkn sampai g2?

sy syg awak?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/kasih-sayang.html

Mya said...

yeke happy? huhuuu

syrupmasin said...

untunglahhh :D

grOundnUt said...

dapat inspirasi dari mana?Hard Gay ke?kekekeke..^^'

monologtinism said...

sebenarnya
menarik jugak
timbang timbangkanlah

dill said...

hihi.

i am so GAY at the moment. ops. not that kind of gay ya

dill.

ïêmå å¢klê§ said...

nak beli..
tapi bagi diskaun la member2 kan...
haha

Asrul "iLham" Sany said...

SEMUA : Wah, respon2 yang menarik membuat saya tak sabar nak memulakan novel gay ni muahahah...

p/s : Ofkos ar kat member2 ada diskaun yang menarik ;-)p

Khairul Antasha said...

semoga berjaya!...hehehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

kalau penulisan yg menarik musti org belinya...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

gulp....
curlastttt

Hanie_Dew said...

belum cuba belum tau.

Asrul "iLham" Sany said...

Khairul Antasha : Thanks ya...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ : Amin...
☆*♥L@dy @yU♥*☆ : Curlast....

Hanie_Dew : Nak mencuba la ni... ;D

Jue said...

yg ptg cerita dlm novel tu bkn rekaan hihi
bole gitew? =P

Jue said...

psst: dua org je handle blog kiter =) Jue & Hanie

lagi psst: jgn lupe preview novel tu tau ^^

Asrul "iLham" Sany said...

Jue : Cite sebenar tu susah sket... ada ke? muahaha...

InsyaAllah akan dipreviewkan novel ni nanti ;-)p

si para para said...

novel gay?

entah kenapa aku rasa macam geli..hehe

Asrul "iLham" Sany said...

si para para : hahaha... tu ko blom bace ag, kalau dh mesti ko terujeee

;D

Hanis MY said...

wow dah lama tak baca novel, saya nak dengan otogeraf skali tau

アヌムちゃん said...

kalau ada novelnye ada je org nk baca :)

Asrul "iLham" Sany said...

Hanis MY : Wokeh, coming soon

アヌムちゃん : InsyaAllah akan kuar taun depan

;D

♕ Mr.IX ♂ said...

nak jadi editor third party...haha

Asrul "iLham" Sany said...

♕ Mr.IX ♂ : Nak join skali? sile2 :D

Papa Mifz said...

Untuk kwn blog bg free dah la..then gua promote kan kat kwn2 yg gay..sure laku pastu..hehe

Asrul "iLham" Sany said...

Papa Mifz : Menarik gak idea ko tu beb... ;-)p

sekamar rindu said...

salam..

best mesti baca.

Asrul "iLham" Sany said...

sekamar rindu : Oh thanks sebab memberikan sokongan...

;D

sahromnasrudin said...

tak layan novel la huhuhhhh

Asrul "iLham" Sany said...

sahromnasrudin : alamak... T_T

Saiazuan said...

haha klu duit lbh bli la.. ;p

p.s blog ni sntiasa dtgkn mood brhibur sbb background dia sntiasa tuka :D

Asrul "iLham" Sany said...

Saiazuan : Ofkos tukar2 baru ar berwarna-warni dan 'gay' muahaha

thanks sb sudi nak beli kalau ada pitis xtra :D

Jue said...

ade je kisah sebenar cuma asrul kena peka skit.. =)
Jue byk kwn ngan org camni..byk yg jd gay bsebab..sebab sedih pun ada

psst: chayok2!

Asrul "iLham" Sany said...

Jue : wah, nanti share2 ek story diorang

;-)p

Ezay Hadry said...

hahaha nak wey nak wey<<mood gay..wakakakaka

Asrul "iLham" Sany said...

Ezay Hadry : Gay = gumbire ;-)p

So Shy Lady said...

i m back. sbulan t.jnguk sini huhu....byknya n3 yg prlu akk qada nmpaknya

Hanie_Dew said...

bekum cuba belum tau. mungkin dengan hasilkan buku ni bole bertemu pelbagai kisah dan boel jugak muhasabah diri atau sebagai motivasi.

Asrul "iLham" Sany said...

So Shy Lady : Lama giler tak nampak akak ;D

Hanie_Dew : Tol tu... sepanjang saya blaja jadi student art pun ada byk dgr cite2 diorang walaupun semuanya berakhir dgn kesedihan...

Encik MamaT said...

rezeki tu.. hehehe... diharapkan cerita yang penuh dengan nasihat... bukan hanya kontroversi dan bukan juga 'membela' atau 'menyokong' mereka... yang haram tetap haram... good luck bro

syasya said...

haha nk bace!

Asrul "iLham" Sany said...

Encik MamaT : Aku percaya pada hak asasi manusia hahaha

syasya : nanti saya bg awak bace ek :D

Followers