Sunday, August 21, 2011

Anis

Wiken adalah hari untuk berjalan2 n hang out ngan adik kesayangan iaitu, Anis. Sangat2 best dapat kuar ngan beliau sb die adik yg AWESOME dan slalu buat saya gelak tahap gaban. Jalan2, shopping barang2 raya, makan2, borak2... rasa cam kejap je, tetibe dah pkol 1 pagi...

Buka makan ciken chop yang sgt2 le kecik + kopi ais (adik ckp selera orang tua tol kopi2 ni haha)

Adik makan nasi yang rasanya cam sate ayam + teh o ais

Adik sambar bag baru (manakala abang dia lak tunggu cek clear dulu baru nak sambar kasut baru, penggila + hantu kasut bak kata adik saya)

Imej jambu nerd, bak kata adik...hahhaa

Adik ngah bergayut ngan boyfie dia sementara ngah tunggu masa buka puasa... Hang out ngan abang sendiri skali-skala pun kesayangan gak yang dicarik...

Pe2 pun rasa BEST sebab dapat hang put ngan adik saya yang selalu je busy ngan studi + kesayangan beliau T_T. Hilang sket stress disebabkan some religious bitches. Senyum.

43 comments:

lilypelangi said...

bestnye korang... abg aku tak bawak aku p mna2 pon T.T

Tukang Karut said...

memang jambu la... hahha...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

nak pinjam spec mata pink or merah tue...comey la...nerd auwwwww

Asrul "iLham" Sany said...

lilypelangi : Suh ar abg bawak jejalan... ;D

Tukang Karut : Time kasih

☆*♥L@dy @yU♥*☆ : Hahaha, sile2 pinjam... ;D

bukankosong said...

beli kasut bukannya pakai pun

Asrul "iLham" Sany said...

bukankosong : Pakai ler... ko je tak tgk

;D

monologtinism said...

kemahiran menangkap gambar sendiri kau boleh lah tahan.
bukan calang2 lelaki boleh buat gini.
-out topic-hihi

syAzAnA said...

hai abg jambu. nak kenal boley? kikikikiki

Asrul "iLham" Sany said...

monologtinism : Itu harus hahaha

syAzAnA : Boleh2...sile isi borang ye haha

ILA HonEyBuNNy said...

aloo..nak chicken chop..lama dah xmakan...hehe

hai adik...hehe

ORLANDO AHMAD said...

baru nak usha adik ngko, dah ade boipren plak :(

ORLANDO AHMAD said...

adik lain ade tak?

Asrul "iLham" Sany said...

ILA HonEyBuNNy : Sile makan :D

ORLANDO AHMAD : Hahaha, takde beb... kalau ada, leh aku panggil ko adik ipar dah... ;D

Wanz Mejuez said...

Ciken chop da macam ayam goreng... aghahah

Ezay Hadry said...

pinjam baju tuh ngan spek sekali..wakaka

untung berbuka ngan adik?? best ah

Asrul "iLham" Sany said...

Wanz Mejuez : Tu r, kecik nak mampus...

Ezay Hadry : Sile2 pinjam... untung adik aku ar, sb aku blanje hahhahaha

アヌムちゃん said...

nyum2 sedapnyeeeee

CintaZulaikha said...

ko menjamu selera kat mana tu wehh...sedap tuuu

rATu kEBaYA said...

comeinye adik tu...

Asrul "iLham" Sany said...

アヌムちゃん : SODAP ;D

CintaZulaikha : Kopitiam kat BB...

rTTu kEBaYA : Tgk ar abg die cam ne haha ;D

bujal X said...

aku tak pernah bawak adik permpuan aku kuar jalan2~keh keh~~

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

sampai ati tAK ajak kakD sekali ye....

Pembunuh Tanpa Bayang said...

gadis di background ini,orang kesayangan kamu?

Asrul "iLham" Sany said...

bujal X : Ko sibok sgt layan peminat2 ko...hahaha

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ : Haha jum wat gathering bloggers...

Pembunuh Tanpa Bayang : A.ar...beliau adalah adik saya yg bernama Anis... ;-)p

So Shy Lady said...

wah syang adik. bagusnya abang

Asrul "iLham" Sany said...

So Shy Lady : Ofkos kak ;D

sahromnasrudin said...

seriyes..mmg dressing ko tahap jambu la heheheee

Asrul "iLham" Sany said...

sahromnasrudin : ofkos...hahaha

Khairul Antasha said...

hehe..minum kopi mmg selera org tua..selalu usik2 mcm tu kat adik beradik..hehehe

Asrul "iLham" Sany said...

Khairul Antasha : Haha, memang saya sudah tua pun...

;D

Nurfazilah Cipa said...

wahh..bestnye.nak jugak nasi tu..mcm sdp!!:)

Asrul "iLham" Sany said...

Nurfazilah Cipa : Sile cuba Basil Chicken Rice... best gak :D

syrupmasin said...

sedap makan :D

Asrul "iLham" Sany said...

syrupmasin : Sodap... :D

zati embong said...

eh2..kenyang x 2?ciput je jat tgk.hihi

hoho jat kalau kuar dgn adik,abeslah.ibarat purse diorg pgg.

Asrul "iLham" Sany said...

zati embong : Leh ar, tambah ngan makan sushi ag...hohoho

adik sy lebey kaya dari saya sb muahahaha

Jue said...

wah kemain jambu ko kan! buku psl g** ni bila nak preview hehehe

wa pun suke hang out ngan adik sbb mcm2 bole cececite pas tu shopping bgai nak rak

Asrul "iLham" Sany said...

Jue : Preview tu dalam bulan sepuluh kot...maseh busy hohohoho

tu ar, sy suke hang out ngan adik, sb beliau sgt2 AWESOMENESS...dan dua2 gile kasot hahahaha

Hanis MY said...

syoknya outing makan kat luar i loikee...

Asrul "iLham" Sany said...

Hanis MY : Syok sb ada my sis...muahahhaa

Bidadari Syurga said...

olololo... tgk anis... ? abam anis majuk... haish... pakai baju pink tingat akak ngam bos akak yg auu tu...heeeeeeeeee

Asrul "iLham" Sany said...

Bidadari Syurga : yg penting menten jambu hahaa

Puteri said...

pink terang lak tu..memang jambu.. heheh

*macam tak cukup je ciken cop tu..kalau saya mesti tak kenyang ^_^

Followers