Monday, May 2, 2011

Cuti Hari Pekerja : Tok Bali

Masa cuti pekerja, abang ipar dari Kedah datang n kak long saya ajak satu famili gi tido kat pantai Tok Bali. Sempena nak selebrate bestday abang ipar n dia pun kaki mancing.

Angin pantai @ 2 pagi sangat segar. Walaupun gelap, tapi disebabkan ada ramai yg camping berdekatan, saya tak takut jalan sorang-sorang sb famili busy ngan aktiviti memasing. Sorang-sorang jalan sebab saya single. Owh tidak. lol

Pagi je, terus mandi pandai walaupun agak panas. Balik rumah je terus kena migraine yang paling kuat pernah saya kena. Rasa cam nak hentuk pale kat dinding. Dah le bekalan ubat migraine abis stok. Seb baik farmasi dekat ngan rumah je.


Air pantai waktu 2 pagi. Jalan-jalan sambil feel2 macam video klip 80an


Makan-makan, yang penting bukan saya yang tukang bakar. hahaha

Tinggal beberapa hari nak makan best2 sebelum balik KL n makan kacang je. T_T

21 comments:

Cik Bidadari said...

skang nie kepala dah okey ke? ciannya dia....

Cik TeN10 said...

dah tahu dh awk bkn tukang bakar.. awk TUKANG MAKAN je kn?.. kih2

zati embong said...

air pantai 2am?pagi2 duk tepi pntai msti sejuk je kan?

Asrul "iLham" Sany said...

Cik Bidadari : Udah ok pas telan ubat... ;D

Asrul "iLham" Sany said...

Cik TeN10 : Tau xper...lol

Asrul "iLham" Sany said...

zati embong : Best...ejok n nyaman

;D

CintaZulaikha said...

syiokkkkkkkk tuh..

CintaZulaikha said...

syiokkkkkkkk tuh..

Asrul "iLham" Sany said...

CintaZulaikha : Terbaik ko

;D

me n myself said...

bercuti-cuti

Asrul "iLham" Sany said...

me n myself : Terbaekkkk

rATu kEBaYA said...

migrain mmg boleh bagi penyepak kat orang lain.. huhuhu...

Asrul "iLham" Sany said...

rATu kEBaYA : Tol tu kak...

MataHati @ MH said...

lamonya kawe to pegi ke tok bali.. doh byk berubaoh ke sejak kali terakhir kawe mari 8 tahun lps

Encik MamaT said...

asrul... rajin btol g jalan2 lagi asrul ni.. hehe.. buah tangan takde jugak... haha

Asrul "iLham" Sany said...

MataHati @ MH : Laaa...demo ore klate ko??

Asrul "iLham" Sany said...

Encik MamaT : Ko dtg le cheras, skunk gak aku bg...;D

salwaismail said...

dh la tengah lapar ni. dia post gambar ayam pulak.
T.T

Asrul "iLham" Sany said...

salwaismail : Hohohoo, sile makan

;D

NAZRUL AZAT said...

itu la sape suh pegi wedding i pakai topi vass2 sgt kt dh migrane huhuuuu

Asrul "iLham" Sany said...

NAZRUL AZAT : Fesyen tu penting lol

Followers