Monday, May 9, 2011

Travel : Sabah part 1

Saya suka Sabah, terutamanya makanan. Aweks sana sangat-sangat peramah.





20 comments:

Encik MamaT said...

bila la agaknya aku nak sampai sana.. hehe

Asrul "iLham" Sany said...

Encik MamaT : Jum ikot aku travel ;D

MataHati @ MH said...

kalau sebut sabah, terus teringat mutiara2 yg dijual kat sana. kata org murah jer harganya

Asrul "iLham" Sany said...

MataHati @ MH : Tak beli sebab budget larik... hahaha

CuteOven said...

asrul rasanye ari tu baru gi sempadan thailand...

ni dah kesabah pulak...

haiii bestnye kalau dapat cam ni...

Asrul "iLham" Sany said...

CuteOven : Jejalan...lama tak nampak kat my blog.

;D

fawzeah zea said...

salam..asrul pergi tanjung aru erk...huhuh xja0h dri tmpt sya 2,,wlcome 2 sabah bro ;)

Nasriq said...

hoho... aku dah habis satu sabah aku jalan dah,...

Asrul "iLham" Sany said...

fawzeah zea : Lor ye ke? kalau tau leh je singgah

Asrul "iLham" Sany said...

Nasriq : Malangnya aku tak sempat nak jejalan satu Sabah T_T

zati embong said...

damainya rasa tgk air.sungai ke laut 2?hihi

Asrul "iLham" Sany said...

zati embong : Laut...

;D

Cik Bidadari said...

awak nak tahu saya tak pernah tahu apa hebatnya sabah... suatu hari... saya dihadiahkan oleh seorang rakan... dengan pelbagai jenis gelang mutiara yg dtgnya dari sabah... hurmmmm dan viewnya dari aras gunung tempat2 yg kawan saya lawati... sejak tu pandangan saya pada sabah berubah... saya teringin nak ke sana suatu hari nanti. tengah kumpul sebanyak yg mungkin... heeeeeeeeeeeeeeeeee sebab nak shopping mutiara... go-go-go...

So Shy Lady said...

penat tuh kliling 1 msia...;P

Asrul "iLham" Sany said...

Cik Bidadari : Not bad lah sebab makanan sana sgt murah

;D

berusahalah untuk kumpul duit go go go

Asrul "iLham" Sany said...

So Shy Lady : PEnat bawak perot kak lol

oRkEd PuTiH said...

wow!!!sabah pulak...

Asrul "iLham" Sany said...

oRkEd PuTiH : Jejalan ;-)p

cik ayin said...

tak penah pegi lagi..huuuuuuuuu

Asrul "iLham" Sany said...

cik ayin : Sile pegi...;D

Followers