Thursday, May 5, 2011

Travel : Terengganu

Kali ni travel pulak ke Terengganu. Sebenarnya dah banyak kali datang sini, jadi takde ar teruja sangat. Cuma yang best ada orang yang paling COMEL join travel saya iaitu Ryan. Baby yang paling baik, best, ensem dan terbaik kat dunia ni. Malangnya bukan anak saya, anak orang lain T_T.
Ryan yang sangat2 comel dan suka tido cam saya gak haha

Makan kat sini tomyam yang paling sodap n murah, siap ada wifi lagi

Gigih pak cik ni bakar satay

Bilik hotel yang best, malangnya takde wifi. hampeh

Tapi ada balkoni yang CUN

Yang paling BEST, siap ada private pool lagi (sebab saya je yang duduk kat situ, takde orang hohohoho) mandi n feel cam orang kaya jap hahaha

p/s : Pas lama asyik makan makanan sodap, sekarang dah kena diet n eksesais... tensen jap... aku merindui nasi...owh tidak T_T

18 comments:

NAZRUL AZAT said...

motip x hajak ?????

Asrul "iLham" Sany said...

NAZRUL AZAT : Dh u asyek busy manjang ngan prepare nak kawen...

Encik MamaT said...

bila yang hang p ni asrul... adehh... merata berjalan noo... haha

Asrul "iLham" Sany said...

Encik MamaT : Biase le, travel satu Malaysia

;D

haNIz said...

adakah itu dimanakan batu buruk!!! wah.. tempat lame!! windu..

Asrul "iLham" Sany said...

haNIz : A.ar lepak sana masa gi Ganu

cik ayin said...

tak ajak ye..urmmm

Cik Bidadari said...

pool hapenning... view quite nice... balconi best...

oRkEd PuTiH said...

salam..maila unisza..jenguk rakan blog..huhu...

So Shy Lady said...

amboi pjg sungguh siri jelajah. dah mrata dah pgi.. jeles akak, asrul. cuti sek nnti nk g cherating t.kira!

Asrul "iLham" Sany said...

cik ayin : Next time ek ;D

Asrul "iLham" Sany said...

Cik Bidadari : And it's free ;D

Asrul "iLham" Sany said...

oRkEd PuTiH : Tu ar, tak prasan pun u ada kat Ganu

Asrul "iLham" Sany said...

So Shy Lady : Wah, bestnye..

;D

oRkEd PuTiH said...

huhu...x perasan??? g la teluk ketapang o stadium...nk dkt dgn unisza,,,huhu...jgn lupe mkn sotong celop tepung taw..sedap!!!!!

Asrul "iLham" Sany said...

oRkEd PuTiH : Wokeh next time i gi sana singgah kat unisza

dh try masak tepung seafood. sodap

;D

CintaZulaikha said...

terengganu celah mana nih??

Asrul "iLham" Sany said...

CintaZulaikha : Batu buruk

Followers