Sunday, May 15, 2011

Ko Nak Tahu Tak...???

Perbualan ini terjadi pada minggu lepas, masa melepak kat kopitiam berdekatan dengan rumah

Member : Aku dengar ex ko dah ada bf baru

Saya : Bagus le tu, ada orang leh jaga dia

Member : Ko tak jeles ke?

Saya : Wat pe nak jeles? Bukan aku ada apa-apa dengan dia

Member : Ko pun bodoh, pesal le ko break up dengan dia

Saya : Dah orang tak nak, tak kan aku nak paksa-paksa lak

Member : Tu la, aku nasihat suh diet, pasang badan kasik cantik ko tak nak. Sekarang ko dh gemuk, takde kesayangan, ex ko pasang lain, padan muke.

Saya : Yang ko sibuk sangat ni, nape? Aku rampas kesayangan ko baru tau. Gemok-gemok pun, ayat aku powerr...

Member : Aku bukan apa, nak le tengok ko baik dengan ex ko.

Saya : Aku ada idea lagi best, pe kata ko yang kapel ngan ex aku, aku kapel ngan kesayangan ko, best tak idea aku???

Member : (Diam sambil wat muka emo)

Terbaikkkk, member (yang tak berapa baik) pun lebih tahu pasal ex saya dari saya sendiri. Kadang-kadang rasa cam nak terajang je walaupun member sendiri. Suka sangat cakap pasal "isu-isu" sentitip ni.

19 comments:

CintaZulaikha said...

kakkakkakkakkak...sabor je la noks~~

Encik MamaT said...

hahahaha... ntah la... itu la... orang kata lebih sudu dari kuah.. hahaha....

Nasriq said...

ala lepas ni cite la pulok pasal perempuan y... tapi bukan lelaki y tau... lepas tu z ke... asyik cite ex je xbest la...

Asrul "iLham" Sany said...

CintaZulaikha : Aku gelak je hahahaha

Asrul "iLham" Sany said...

Encik MamaT : biase le, gossip...

Asrul "iLham" Sany said...

Nasriq : Nak wat ne? X huruf yg paling hangat skali...

y, z dan huruf yg lain enterframe je...

ghost writer said...

kawan aku pun penah cakap camni kat aku.

"xawek ko dah nak kawen bro..."

so aku cakap lar .."baguslah kalau dah kawen,aku risau kalau dia tak dapat kawen.."

haNIz said...

klo tak sepak.. aku sebat je!! padan muka die.. kesyagn die kne sebat!! hahahah

Cik Bidadari said...

mendoakan 'kisah silam' anda adalah suatu yg hebat...

Asrul "iLham" Sany said...

ghost writer : Terbaekkk jawapan ko...aku suke hahahhaa

Asrul "iLham" Sany said...

haNIz : Tu r, rasa cam nak rampas je kesayangan die.

Asrul "iLham" Sany said...

Cik Bidadari : Tak hebat pun, orang lain lagi hebat...;D

boyarque said...

hekelehhh...ini macam kawan pun ada? Hahaha...kira ko ni sabar gak ye?

Asrul "iLham" Sany said...

boyarque : Sabar ikot tahap ar, kang lebey2 aku ambik je kesayangan die...hahahaha

So Shy Lady said...

ahaks....
ingatlah slalu, dia bukan yg trbaik wokeh

carilah yg serasi d hati, bukan yg srasi d mata ;D

Asrul "iLham" Sany said...

So Shy Lady : tu r, malangnya skunk ada lebih ramai yg senang dimata, sakit dihati

;D

zati embong said...

eh2..leh main tukar2 eh?haha

Asrul "iLham" Sany said...

zati embong : I ok je kalau dia nak hahaha

bunga_ros said...

DIA lebih tahu siapa yang sesuai wat kita.. Mungkin masa nya belum tiba.. sabar ya dik.. ^_^

Followers