Monday, July 23, 2012

UM

Dapat tawaran sambung master di UM.
Tapi masih belum buat keputusan.
Nak mula bulan 9, atau bulan Februari...
Pastu masih kena fikir nak buat coursework, atau research
Fikir, fikir... Sedar-sedar, umur sudah....

9 comments:

Tukang Karut said...

tak payah sedar la... umur memnag dah lanjut...

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

age bukan halangan nak kejar ilmu
fighting for that u can do it
just accept the offer
tak rugi nak belajar ni
ganbatte ne @.@

mynshazmin said...

congratulations! all the best dear

eita said...

umur bukan halangan...bukan senang tu nak dapat tawaran belajar..

aku yang suka sangat belajar ni pun tak pernah dapat peluang tu..

anamizu kaito said...

ahah! hape lagi tunggu??






Luv,
cik ana

Hanis MY said...

wahhh tahniah! semoga dpt buat keputusan coursework atau research and all d best!

blog-tips-kurus said...

tuntut ilmu sampe tua gayot pon takpe. banyak pahala... :)

Juliet_iRa~" said...

go go asrul!

kalau rasa nak smbg kena kuat smgt tau!

dill said...

di mana ada kemahuan, di situ ada jalan :)

dill.

Followers