Thursday, July 26, 2012

Anak Derhaka

Lana protect anak-anak dia gila babi 
Anak Lana del Rey + Hugh Jackman mula-mula ada 9 ekor...
Pastu kurang jadi 7...
Tapi sekarang tinggal 5 ekor je. 
Mula-mula hairan kenapa makin kurang. Ingat salah kira.
Rupa-rupanya anak-anak lari dari sangkar. 
Derhaka sungguh kat mak yang lindung anak-anak dia tahap gaban.
Banyak-banyak yang lari, seekor je dapat diselamatkan dari jadi bohsia + bohjan.
Nasib baiklah masa seekor tu keluar, Brad + Tom tak makan sebab diorang makan friskies + smartheart je.
Siot tol, macam remaja zaman moden.
Asyik nak keluar je dari rumah mak bapak. 
Lepas sekuriti sangkar diketatkan, barulah yang seekor anak Lana + Hugh yang rebel tu tak keluar. 

Masa babies (left) (right) Anak Lana del Rey yang dah tumbuh bulus


15 comments:

Iffah Afeefah said...

Mmg ank dhaka
Ksian maknye

CintaZulaikha said...

hakhakhak, cam siyuk je ko kan agie...bg 1 das tembakan karang. buat lawak plak pepagi ari nih..

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

baca mcm cherita budak2 jer hahahaha
x baek derhaka

reenapple said...

dowh..comelnya... huuu.

mak asyik mebebel kot? tu yg lari.. eheheh

wahida said...

kahkah...kelakar aku baca citer ni...
ada2 je ko ni...

dill said...

dulu saye jage hamster. masing2 suke larikan diri.

berkelana entah ke mana.

hadoi

dill.

Hanis MY said...

anak hamster mmg byk kan huwaaa... nasib baik ada tuan yg prihatin dan loving gitu

emy'n said...

bestnya tengok syrian byk2 mcm ni..
:))

niway, hamster sy dah mati hari selasa lepas.. xsmpat diselamatkan.. =.=

Titisan Hujan said...

penyayang jugak kamu ni yer

Tukang Karut said...

tak sumpah jadi batu ke? eh... sumpah jadi emas la...

penjajah minda said...

aku teringin nak bela hamster tapi aku takut jadi macam kura2 aku yang dah arwah tu.

Chuu Muqhlis said...

ank zaman skang mmg suke keluar rumah lol!
haha ke mana agknye dorang lari ye asrul :D

Juliet_iRa~" said...

dia nak kebebasan la asrul :p

PinQib said...

aitu hamster kawan kite makan anak dia.. fuuuu geli gilooo

Nong Andy said...

pernah dgar citer kawan.. hamster jantan adakalanya pandai makan anak hamster.. betul ke tak???

*jgn jadi anak derhaka nanti kena sumpah jadi petisejuk..

Followers