Wednesday, July 18, 2012

Scarlett Johansson

Memperkenalkan bini kedua Hugh Jackman... Bini baru sementara Lana del Rey berehat jaga anak. Nama beliau Scarlett Johansson sebab bulu dia hitam macam kostum Black Widow. Dah lama cari hamster bulu hitam, selalunya jumpa tompok hitam je, tu pun mahal. Tup-tup terjumpa hamster coat macam ni kat kedai haiwan yang tersorok. Baru dua hari dipasangkan ngan Hugh Jackman, ScarJo dah ngandung. Hebat tol! Bukti dia ngandung? Sebab dari seekor hamster yang friendly tetiba tertukar jadi garang (siap nak control semua makanan dan minum tak bagi Hugh). Maknanya dia ngandung ar tu... Harap-harap boleh dapat baka hamster long hair kaler hitam. mahal jual tu. hahahaha.
ScarJo kena duk asing dari laki dia sebab takut dia buli Hugh cam Lana del Rey buli masa ngandung.
Comel masa dia tido. Cam bola bulus. 
Makin kuat gigit besi... Rindu kat gigit Hugh agaknya. hahaha.
Hugh tak sabar-sabar. 1st time jumpa siap nak tarik-tarik ScarJo.


12 comments:

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

OMG OMG OMG
tidakkkk kegelian melanda diri hamba suda uwaaaaa

wahida said...

hitam, tapi comel!!

emy'n said...

comell!!

umur hugh bpe? sy ada sekor syrian jantan tp lom ada partner.. before ni dah 3 ekor betina sume kena bunuh ngan dia.. huhu

hope sudi bg tips :) tQ

Asrul "iLham" Sany said...

emy'n : Hugh umur 6 bulan... Wah, 1st time dgr hamster syrian jantan garang... selalunya betina yg garang...

Tips dia senang je, kalau nak bg diorang rapat, mandikan sekali... pastu hampas diorang tukar masa mula2 dua ekor tu masuk sangkar... :D

p/s : cam mana nak komen entry dalam blog awak ek? sy tak jumpa comment section... T_T

khairul akmal bin azman said...

rajin2 ko bela binatang2 ni..
aku alergic..

ingat nak bela ular daun..

bajet lari lak..

Scya Lollita said...

aku punya sehidup semati.
dua2 mati pada hari yang sama T__T

Tukang Karut said...

umangaihhhh! nama... glemer tul...

eita said...

apa?..hugh jackman ada isteri lain...
jeles nyer aku...

hahahahhahah......

eeeiii...kau ni lah hamster pun gi main..

syasya said...

alahai comelnye..dulu mase kecik2 pn i suka hamster kaler hitam! tapi my sis cakap hitam x cantik. tp i ade seko nama TAM. x hitam..tp kelabu hihi comel...tp tu semua dulu la..mase darjah 5..

Juliet_iRa~" said...

hamster baru ek?

nama xtahan..hahahhaa

ciK LyndaWawa said...

comel..selamat berpuasa...=]

dill said...

rase nak picit je

dill.

Followers