Friday, July 27, 2012

Be An Adult Shouldn't Be Boring

I want to work hard
and play harder*

*by play I mean bake some cupcakes and buy more toys. Yes, the plan for retiring from buying toys fall flat.

12 comments:

wahida said...

dah siap cupcake, hantar kat aku sikit

:)

Anisa Hang Tuah said...

*prayyy*

Iffah Afeefah said...

haha terbaikkk

cupcake ado?

ArELeEz said...

cupcake? waaaa.. time lapor2 ni, klu cupcake jatuh dr langit mmg aumm3.. lah! hu3..

CintaZulaikha said...

doa banyak2 noks..

Aishah Jahirah said...

buat cupcakes ke...hee mcm2 adults blh buatkan..

Chuu Muqhlis said...

sy tak penah buat cupcakes., but this year nak try buat, utk besday seorang sahabat ^^

reenapple said...

cupcake??? anda masak?? Waaaahhhhhh. Kagum.

#asal setiap kali aku singgah blog ni mesti bertukar-tukar eh?

Juliet_iRa~" said...

bake cupcakesssssssssss??

anta kat ira plssssss :)

hehhee

salam ramadhan!

Tukang Karut said...

dont play play ha!

Nong Andy said...

ha'ah la reenapple, aku ingat aku salah masuk blog tadi :D

*pernah try masak cupcake dan gagal dan malas nak try lagi hehehe.. tabahkan aku :D

Hanie Dew said...

Belum pernah buat cupcakes.tgu rajin baru buat.leceh la nk buat icing tu segala.

Followers